2777
2789

روش پومودورو

الان توضیح میدم

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینید من خودم سلطان تنبلا بودم

اما با این روش خیلی از کارامو تونستم انجام بدم

مواد لازم ی خودکار و دفترچه یادداشت و ی کرنومتر ( داخل گوشی های اندروید هست)

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

منم یک زمانی  کارامو لیست میکردم وتایم میدادم والزام به سریعتر انجام دادنش واقعا روز ها وزمان برام با ارزش بودن ولی دیگه دستم به هیچ کاری نمیره چون افسرده شدم

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

ببینید من خودم سلطان تنبلا بودم اما با این روش خیلی از کارامو تونستم انجام بدم مواد لازم ی خودکار ...

خب چندتا کار باید انجام بدین: 

۱_ لیست کارهای هفتگی: 

هر کاری که تو این هفته میخواین انجام بدین بنویسین 

۲_لیست کارهای روزانه: 

کارهای هفتگی تونو تقسیم کنید ب روزانه

مثلا میخواین در هفته برید خرید کتاب بخونید زبان بخونید باشگاه برید خونه رو تمیز کنید کامل اینا رو در روز مشخصش بنویسید ( یادتون نره برنامتون انعطاف پذیر باشه) 

۳_ زمان هر کار رو مشخص کنید خرید میخواید برید چند دقیقه یا چند ساعت؟ شستن و اتو کردن لباسا چقدر زمان میبره؟

۴_ مهم ترینشه 

الان میگم 

گذاشتید لایک لطفا

بیا 

۴_ دقیقا چیزیه که زندگیمو از گشادی نجات داد😅 

روش پومودورو

ببینید مهم ترین کاری که باید انجام بدید همینه

اصلا دست کمش نگیرید اولش سخته ولی ب مرور متوجه معجزه ش میشین:) 

اینطوری ک 

شما کرنومتر گوشیتون رو تنظیم می کنید روی مثلا ۲۵ دقیقه بگو خب؟

تو اون ۲۵ دقیقه تمام تلاشتونو میکنید کارتونو انجام بدین تموم بشه بعد از ۲۵ دقیقه ک گوشی زنگ خورد دیگه کار نمیکنید ۵ دقیقه استراحت و دوباره تکرار

۳بار این چرخه رو تکرار می کنید و تبریک میگم شما دیگه تنبل نیستین😃 

نکته۱📍 از ۱۵ دقیقه شروع کنید اگه ۲۵ دقیقه سختتونه ب مرور بیشترش کنید 

نکته ۲📍 

میدونم الان میگین اینم سخته اما باور کنید با چندبار تکرار خیلی خیلی راحت میشه اینو ی سوپر تنبل بهتون میگه 😃

بگو 

گفتم 

منتظرم. بگو عزیزم

گفتم بیا

تنبل نیستم اصلا ولی منم لایک کن بخونم جالب اومد به نظرم

بیا بخون