2777
2789
عنوان

با دوتا بچه میخام طلاق بگیرم درآمدم ندارم چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 86 پست
چرا بچه اوردی؟طرف سی و پنج سالشه توو کاایفرنیا ثروتمنده بچه نمیاره شما از ی هرویینی دوتا بچه اوردی؟ ...

حالا اورده دیگه عزیز، سرزنش دردی و دوا نکیکنه بدتر نمک رو زخم پاسیدن ه راهکاری داری که مجبور نشه شوهرشو تحمل کنه اونو بگو نداری چیزی نگو بیشتر بسوزه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
تو اینستا پیج لباس فروشی بزنی و انلاین شاپ 

اون پول میخواد باید سرمایه اولیه داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابل درس چی ۱۲سالگی شوهرم دادن ۲۸سالمه بچهام ۱۰و۷

ای وای چقدر مطلومی تو ۱۲ سالگی به یه مرد بچه دار دادنت؟

الان چند سالته؟

ببین این چیزا به ذهن من میرسه

برو شرکت های کوچیک و پیدا کن بگو میتونم برای پرسنلتون غذا بپزم هر روزم دو یا سه مدل غذا تو‌ منو هست، هر هفته برای هفته بعد لیست غذا بده که بدونی برای چند نفر چی باید بپزی

یا مثلا کیک و شیرینی بپز

یا ترشی و شوری و خیارشور

اینا زود بازده هست تو خونتی کنار پسراتی صب تا ظهر که مدرسه هستن تو اشپزیاتو میکنی

ای وای چقدر مطلومی تو ۱۲ سالگی به یه مرد بچه دار دادنت؟ الان چند سالته؟

ن عزیزم دوازده سالگی دادنم ب یه پسری ک اصلا مهرش ب دلم نبود ولی بابام گفت من حرف زدم زیر حرفم نمیزنم😔ولی بعد سه سال خودش فهمید چقد اشتباه کرده طلاقمو گرفت ۷ماه نشد دوباره شوهرم داد هعی خواهر زندگی من خییییلی درد داره الان ۲۸سالمه

ن عزیزم دوازده سالگی دادنم ب یه پسری ک اصلا مهرش ب دلم نبود ولی بابام گفت من حرف زدم زیر حرفم نمیزنم ...

❤️‍🩹

اشتی کردین؟

اره اومد خیلی گریه کرد گفت ازمن طلاق نگیر ام بگیری میمیرم،دلم براش خیلی میسوزه میدونی شوهرم خیلی خوب بود خیلی همه حرف ما رو میزدن همه حسرتمونو میخوردن دعا پیدا کردم تو خونمون از اون ب بعد زندگیم داغون شد،نابود شدم

اره اومد خیلی گریه کرد گفت ازمن طلاق نگیر ام بگیری میمیرم،دلم براش خیلی میسوزه میدونی شوهرم خیلی خوب ...

ببین این چیزا خرافات ه ولی به هرچی ایمان پیدا کنی برات اتفاق میوفته

الانم که اشتی کردی به فکر اینده باش

ببرش کمپ

خودش نمیتونه ترک کنه

شما هم به فکر درامدی کاری چیزی باش، ارایشگری یادبگیر، منشی جایی برو بشو، غذا بپز به مردم بفروش، خیاطی یاد بگیر … هر کاری لازمه برای اینده خودت و بچه هات کن

الان خیلی از پولایی ک بهم میده رو پس انداز میکنم 

خوبه ولی کافی نیست

پس اندازت به یه حدی رسید برو‌ باهاش طلا دست دو بخر، دلار بخر، ریال نگه نداره ارزشش کم میشه