2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم رازیانه رو دم نکن چون ممکن زیاد بریزی فشار خونت بره بالا سردرد میگیری اگه میتونی برو عرقش رو بخ ...

امروز رفتم خودشو خریدم یه قاشق غذاخوری دم کردم خوردم ظهر ولی تا الا نشدم 🥺🥺🥺

امروز رفتم خودشو خریدم یه قاشق غذاخوری دم کردم خوردم ظهر ولی تا الا نشدم 🥺🥺🥺

برای هر کدوم از لیوان شیشه ای دسته دارها یه قاشق چایخوری کافیه. تایم بدنت بهم ریخته اگه نگران بارداری نباشی ولش کن رحم ت آماده باشه میشی 

اخه من کیست نداشتم ک اولین باره اینجوری شده🥺

پیش میاد. هزار دلیل داره. همه تخمک ها که سالم و آماده نیستن. اصلا مهم نباشه برات. هزارجور دلیل داخلی داره ، ساعت اتمی نیست که دقیق باشه خوشگلم 

پیش میاد. هزار دلیل داره. همه تخمک ها که سالم و آماده نیستن. اصلا مهم نباشه برات. هزارجور دلیل داخلی ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم چون تاحالا واسم پیش نیومده بود خیلی نگرانم ب نظرت یه لیوان دیگه بخورم؟

ببین من تو عطاری کار میکردم و دکتر طب سنتی ما میگفت عرق رازیانه روزی سه استکان بیشتر مصرف نشه. دم کر ...

عه پس الا بازم میتونم یدونه بخورم مرسی بازم همون یه قاشق بریزم؟

عه پس الا بازم میتونم یدونه بخورم مرسی بازم همون یه قاشق بریزم؟

آره یه قاشق. 

فکر کنم خیلی جوان باشی. وقتی یه کم سن ت بالاتر بره قلق بدنت دستت میاد عزیزم. دیگه موقع تغییر فصل ها میدونی یه کم عقب و جلو میشه چون طول روز تغییر میکنه بدنت دیر تطبیق میده خودش رو و خیلی چیزای دیگه روش اثر میذاره🌹💚

آره یه قاشق.  فکر کنم خیلی جوان باشی. وقتی یه کم سن ت بالاتر بره قلق بدنت دستت میاد عزیزم. دیگ ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی عزیزم ۲۰ سالمه اره اینجوری میشه ولی در حد مثلا یه روز نفص روز اینا ولی اینجوری دیگه تاحالا نشده بود خوردم ایشالا ک میشه دیگه خیلی ممنون از راهنماییت لطف کردی☺️☺️☺️☺️🥰🥰🥰😘❤️