2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن دختره خنگ بوده رفته انتفاعی

نه این چ حرفیه 

ما داشتیم کسی رو که رتبه خوبی رو آورده بود ولی چون محیط دانشگاه برای خانواده ش و خودش مهم بود و دانشگاه تهران رشته ای رو که دوست داشت قبول نشد رفت غیر انتفاعی الانم تازه درسش تموم شده خیلی ام موفقه و کار میکنه

نه این چ حرفیه  ما داشتیم کسی رو که رتبه خوبی رو آورده بود ولی چون محیط دانشگاه برای خانواده ش ...

تو دانشگاه ما رتبه هشتصد و هفتصدم هستن تو حقوق ..چون دانشگاه تهران زیر صد میگیره و میخواستن شهر دور نرن ..الان اینا خنگن؟؟ واقعا نمیدونم چرا اسم واسشون اینجوری مهمه

کسی حق داره این حرفو بهت بزنه ک خودش دکترای شریفو داشته باشه اونایی ک اینو میگن خودشون پیام نورم نرف ...

اخ دقیقا امروز یکی به من درباره دانشگاه یه چیزی گفت 

طرف خودش دیپلم و با بدبختی گرفته 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تو دانشگاه ما رتبه هشتصد و هفتصدم هستن تو حقوق ..چون دانشگاه تهران زیر صد میگیره و میخواستن شهر دور ...

نمی دونم آخه چند وقت پیش یه فامیلامون گفت دانشگاه فلانی میره بعد یکی دیگه گفت اون که غیر انتفاعی میره دانشگاه محسوب نمیشه

نمی دونم آخه چند وقت پیش یه فامیلامون گفت دانشگاه فلانی میره بعد یکی دیگه گفت اون که غیر انتفاعی میر ...

باز اگه میگفت علمی کاربردی یچیزی ..عزیزم ایشون علم کافی نداشتن وگرنه با آزاد تو یه سطحه و مدرکش کمی معتبرتره حتی شهریش یکم گرونتره ولی علمی کاربردی بدون کنکور هزینه پایین همه میتونن برن ولی اونم باز خوبه مثلا  رشته گریم فقط علمی کاربردی داره اگ علاقه داشته باشی چاره دیگه ای نداری ...