2777
2789

مادر شوهرم رفته مشهد من اومدم پیش شوهرم خونه مادر شوهرم تنها نباشه فردا صبح میرسن خونشون باید خونه رو جارو تر تمیز بکنم؟؟؟؟

چون ادت ماهانم و واقعا حالم خوب نیس کمر درد دارم 

اگ مادر شوهری بگو توقو داری از عروست واست اینکارو بکنه؟!

یا شما عروسا واسه مادر شوهرتون ط دوران عقد این کارارو میکردین؟!

همچون حافظ غریب در ره عشق♥️                                  به مقامی رسیدم که مپرس👩‍❤️‍👨💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمیز کن 

زشته کثیف باشه

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

من عروسی کردمم نمیکنم تو دوره عقد هم نمیکردم بنظرم وظیفه عروس نیس

بعدشم حالت خوب نبود نمیرفتی اونجا ،میموندی خونه ی خودتون چون اگه بدونن اونجا بودی شاید بگن چرا تمیز نکرد

بله حتما تمیز میکنم بخاطر خودم ن اونا

من رفتم اونجا خوردم‌خوابیدم ب بهونه اینک شوهرم تنهاس حالا ی جارو ام میزنم گاو و پوست کندی ب دمش رسیده دیگ سر ی جارو کارتو بدون عزت نکن

📣لایک نکنید عزیزان📣
وای چقد غلط املایی

😑😑😑دهع هشتادیا آمیانه تایپ میکنن

همچون حافظ غریب در ره عشق♥️                                  به مقامی رسیدم که مپرس👩‍❤️‍👨💍

اگه این مدت اونجا بودید و کثیفی و شلوغی به خاطر خودتون بوده باید مرتب کنید خونه رو 

بگو حالت خوب نیست و از طرفی هم زشته خونه رو نامرتب تحویل بدیم شوهرت خونه رو تاحدودی مرتب کنه حداقل شلوغی های خودتون رو رفع و رجوع کنه

نه برای چی؟ اگه خودت ریختی کثیف کردی اره ولی اگه از قبل کثیف بود هیچی. فقط اگه غذا اینا درست کردی ظ ...

یعنی جارو اینا نکشم؟؟؟

قطعا باید تمییز کنی بگو همسرتم کمک کنه

به هرحال شما چندروز تو اون خونه بودی مگه میشه کثیف تحویل بدی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯