2777
2789

سلام ببخشید لطفا اگر جواب دادن ازشون بپرسین چطور میشه متن امضا بذارم؟

ممنون میشم

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
سلام ببخشید لطفا اگر جواب دادن ازشون بپرسین چطور میشه متن امضا بذارم؟ ممنون میشم

عزیزم برو قسمت نی نی سایت من بعد اطلاعات کاربری روی دکمه ویرایش کلیک کن بعد امضا بزار

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو قسمت نی نی سایت من بعد اطلاعات کاربری روی دکمه ویرایش کلیک کن بعد امضا بزار

وای مرسی عزیزم

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

سلام به چی؟

چکار میکنین این همه تعلیق میشین؟ این تاپیکمو بخونین نیاز به هشتمین کاربری نداشته باشین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9691104/تاپیک-جامع-ممنوعه-جات

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام به چی؟ چکار میکنین این همه تعلیق میشین؟ این تاپیکمو بخونین نیاز به هشتمین کاربری نداشته باشین ...

آروم باشین آروم 

تاپیک های غیرقانونی نمیزارم 

ولی تو پست گذاشتن گیر میدن

سلام به چی؟ چکار میکنین این همه تعلیق میشین؟ این تاپیکمو بخونین نیاز به هشتمین کاربری نداشته باشین ...

سلام وقت بخیر

بعضی وقتا سخت گیر میشید اخه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
آروم باشین آروم  تاپیک های غیرقانونی نمیزارم  ولی تو پست گذاشتن گیر میدن

خب همین تاپیکا که ممنوعه توش پست هم بذارین میترکین 

نگفتین چه تغییری میخوایین

خب همین تاپیکا که ممنوعه توش پست هم بذارین میترکین  نگفتین چه تغییری میخوایین

هیچی دیگه

خواستم اسممو تغییر بدم 

ولی خب دوسش دارن نمیخوام تغییر بدم دیگه

سلام وقت بخیر بعضی وقتا سخت گیر میشید اخه

سلام خب برای حفظ سایت باید باشیم دیگه

الان سایت رو ببینین چقدر مشکلات داره پایه هاش متزلزل هست بعد که واسه همیشه بسته بشه شما اولین نفر از ما شاکی میشین که چرا مراقب سایت نبودیم حالا نمیتونیم بریم اینستا واتس تل نی نی سایتم دیگه نیست پس به اون پشیمونی نذارین برسه خودتون رعایت کنین فایده بحث کردن اینجا چیه؟ در مورد دین مذهب حجاب این مسائل اصلا بحث نکنین