2777
2789

سلام دوستان

والا من مجردم اصلا به بچه فکر نمیکنم اما سومین باریه که خواب میبینم یکی نوزاد یکی دوماهه میده بغلم

خیلیم اروم و ساکته🥹😂😂😂😂

سری قبل ک اصلا خواب دیدم باردار بودم

بعدا یهو توی خواب مادرم یه نوزاد داد دستم گفت دخترته😐😐😐😐😐😐

❌️جدی تعبیرش چیه

کسیو میشناسید ازش بپرسم

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر و برکت و اتفاقات خوشایند 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

ببین مقدمات ازدواج و مادر شدن برات فراهم میشه و فرزند دختر هم یعنی خبرهای شاد و خوشحال کننده ایی بهت میرسه که موجب رضایتت میشه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه ها خواهرم دیشب از حضرت رقیه خواسته بفهمه توو خواب بچه‌اش چیه بعد خواب دیده اون یکی خواهرم ی نوزاد پسرمیده بغلش که این شیر بده.گفته بزار برم وضو بگیرم بعد شیرش بدم

تعبیر کسی بلده؟چی میشه

ببین مقدمات ازدواج و مادر شدن برات فراهم میشه و فرزند دختر هم یعنی خبرهای شاد و خوشحال کننده ایی بهت ...

مرسیییی عزیز دلم 🥹🥹❤️❤️❤️❤️❤️

راستش اینزوزا خیلییییی بهم ریخته و ناراحتم

درگیر مشکلات خیلی شدیدی هستم

بخدا به مردن کلا فکر میکردم دیشب

ک این خوابو برا بار سوم دیدم یکی نوزاد خوشگل داد بغلم

خیلی ساکت و اروم بود 

بچه ها خواهرم دیشب از حضرت رقیه خواسته بفهمه توو خواب بچه‌اش چیه بعد خواب دیده اون یکی خواهرم ی نوزا ...

شاید پسره بچه اش و این یه اشاره ست

اپا اینکه خواهرتون توی خواب هم گفته وضو بگیرم ینظرم میتونه نشونه این باشه ک حتما این رابطه اش با خدا و ... رو قوی نگه داره

ایشالا به سلامتی باشه هر چیزی ک هست ❤️❤️❤️

چجور از حضرت رقیه خواستن

همینطوری زبونی وسط دعا یا ن کار خاصی کردن

بارداری ینی پول و ثروت

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.