چجوری یه ماسک طوری خونگی با مواد داخل خونه درست کنیم؟
من از بیرون ماسک خریدم اما بهشون حساست دارم میخوام خودم تو خونه درست کنم باید چیکار کنم؟
فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
مثلا ماست نشاسته و آرد برنج ،بسته برای چه منظور و همچنین نوع پوست فرق میکنه
مرسی😘😘😘
پوستم چرپ
فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40