2777
2789
عنوان

خواستگار بچه دار

579 بازدید | 25 پست

دوستان من دو ساله با یه آقایی آشنا شدم که تو سن ۱۷ سالگی ازدواج کرده بود و بعد پنج سال با یه بچه طلاق گرفته دخترش الان ۱۰ سالشه و پیش پدربزرگ مادر بزرگ خانومشن و توی یه شهر خیلی دور از ما هستن .ما عاشق همدیگه شدیم ۳۳ سالمونه و از هر نظر که فکرشو بکنید یه مرد کامل و دیوانه وار منو دوست داره وما در مورد دخترش هم صحبت کردیم ایشون خیلی بچه دوستم هستن و دورا دور سعی میکنه هوای دخترش رو داشته باشه و گفتن که دخترشو پیش خودش نمیاره اگه اوناهم بخوان بفرستنش بخاطر من دخترشو میفرسته پیش پدر مادر خودش زندگی کنه .

سالی دوبار دخترشو میبینه و فقط چند روز پیش پدرش می مونه و گریه میکنه 

حالا باز با این چیزایی که گفتم نگرانم چون خودم رو میشناسم که اگه اتفاقی بیوفته و بیاد پیش من نمیتونم اصلا از دخترش مراقبت کنم و اینو بارها به این آقا گفتم اما بازم نگرانم از عشق زندگیم کسی که اینقدر بهم احترام میذاره و همه جوره حامیمه و درکم میکنه مشوق کارامه بهم ارامش میده بخاطر همچین مشکلی بگذرم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمش رو پیدا کن علت طلاق رو بپرس ازش.

وگرنه ۱۰ سال بعد تو هم با بچه جدا میشی .

مردا خوب بلدن ظاهرشونو حفظ کنن و فیلم بازی کنن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ن ازدواج کن باهاش وقای شرط کرده باشی دیگه نمیاره دخترشو ..‌ ما هم همچین موردی تو فامیل داشتیم مرده دخترشو هرگز نیاورد گذاشت پیش مادر بزرگش زندگی کرد یعنی مادر مرده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

اگ بخاطر تو قید بچشو زد کلآ بیخیالش شو 

چون قید تورم خیلی راحت میتونه بزنه

بلاخره باباشه باید باهاش در ارتباط و رفت و آمد باشع

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
اگه مادر مرده مرد چی؟!!!

مامان خود دختره اون پدر بزرگ مادر بزرگ دیگش ... حالا قرار نیست ک همین فردا بمیره پیرزنا زیاد عمر میکنن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑