2777
2789
عنوان

اونایی که سقط جنین داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 32 پست
من 2تا تجربه دارم.  هر 2تا بالای 5ماه  شیر از داروخانه قرص بگیر بخور. خشک بشه وگرنه درد ...

شما آز ژنتیک دادین؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا صبرت بده عزیزم خودت بچه رو دیدی واقعا مشکل داشت؟اخه ب همسایه منم گفتن داره بدنیا اومدنی سالم بود

بچه وقتی سقط شد دیدمش از نظر قیافه بچه م مشکلی نداشت 😭ولی پشت گردنش مایع داشت همون nt  بود

بچه وقتی سقط شد دیدمش از نظر قیافه بچه م مشکلی نداشت 😭ولی پشت گردنش مایع داشت همون nt  بود

عزیزم خدابزرگه انشالله جبران میکنه برات .بچه های سالم میده .انشالله تا سال دیگه بیای بگی ی نی نی خوشکل و سالم خدا بهت داده.

عزیزم خدابزرگه انشالله جبران میکنه برات .بچه های سالم میده .انشالله تا سال دیگه بیای بگی ی نی نی خوش ...

مرسی عزیز بارداری برنامه ریزی شده نبود ناخواسته بود بوه اولم سالم نمیدونم این چرا اینجوری شد قسمت اینجوری بود ولی خیلی سخته..

من سه تا سقط داشتم  برای سندروم دان ژنتیک پیشنهاد نمیکنن، مگر اینکه ازدواجتون فامیلی باشه الا ...

عزیزمم ازدواج تون فامیلی انشاالله پسرت حالش زود خوب می شه میدونم خیلی سخته ولی نگران نباش خوب می شه انشاالله 

بعدا دوباره موقع اقدام بازهم آزمایش دادین یا فقط 30 روز بعد کافی

من ژنتیک ندادم کلا. 

اما دختر عمم 1بار 30روز بعد سقط داد کافی بود دکتر نوشته بود براش

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

شما آز ژنتیک دادین؟

ن گلم. من اصلا سقطم مشکل جنین نبوده. 

ژنتیک و بستگانم دادن اطلاع داشتم گفتم

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

دردم دارم آخه

میدونم خوب هم سنگین میشه هم درد داره اصلا دست نزن خودش خود بخود خشک میشه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون