متاسفانه بچه م سقط کردم بخاطر سندروم داون حالم خیلی خرابه اونهایی که تجربه سقط داشتن بگن بعد سقط آزمایش ژنتیک دادن یا نه موند برا وقتی که دوباره میخواستن حامله بشن واین که من سینه هام شیر پر شده نمیدونم چکار کنم شیرم برگرده لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شیر از داروخانه قرص بگیر بخور. خشک بشه وگرنه درد میکشت تب میکنی. بگی قرص میخوام شیرم خشک بشه میدن. من همون روز دکتر نوشت برام یادم رفت نخوردم چندروز افتضاح درد کشیدم و لباسم خیس میشد سر دومی همون روز ک انداختم خوردم.
ازمایشم ژنیتیک بعد 30روز از سقطت بده
فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
برای سندروم دان ژنتیک پیشنهاد نمیکنن، مگر اینکه ازدواجتون فامیلی باشه
الان یه پسر دارم متابولیکه لعنت به ازدواج فامیلی💔
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی