2777
2789

بچه ها مامانم دیسک کمر داره شدید دکتر گفته یا عمل کن یا مراعات زیاد نشین زیاد واینستا

ی ماه کامل بهش رسیدم با بچه هر روز اسیر بودم شوهرم هر روز بدون ناهار می موند درس های دانشگاهم دوتا شو افتادم هر روز مطب دکتر به جاش تو نوبت بودم تمام کارای خونه اشپزی همه چیز با من مردم زنده شدم تا دوباره مامانم سرپا شد از وقتی که یکم بهتر شد هر روز بیرون روضه چندین ساعت میشینه درمانشو نصف ول کرد 

بهشم میگم مراعات کن بابا منم ادم خسته میشم میگه به جهنم نیا دیگه

دوباره به فاصله ۴ ماه کمر درداش شروع شده خدایا میرم ی جور حرص می خورم نمیرم ی جور نگرانم

الان میگم بابا اگه اصولی درمانت ادامه بدی استخرتو بری هم هزینه کمتر میشه هم درد نمیکشی هم این همه ادم اسیر نمی کنی میگه تو خیلی سرزنش می کنی تو برای خودت میگی حالاخوبه برای من کاری نکردین

شما بودین چکار می کردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم با برنامه کمکش کن که از زندگی خودت نیفتی،بعضی ادما ببینن قضیه جدیه و دست تنهان بفکر میفتن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
از یکی کمک بگیر نمیتونی؟ وقتی خودش به فکر خودش نیست تو نمیتونی کاری بکنی که هر چی بگی بازم کار خودش ...

اصلا هیچی قبول نداره خودشم می دونه ممکن خدانکرده فلج بشه ولی گوش نمی ده

بنظرم با برنامه کمکش کن که از زندگی خودت نیفتی،بعضی ادما ببینن قضیه جدیه و دست تنهان بفکر میفتن

با برنامه چجوری وقتی میگیره دیگه استراحت مطلق باید باشه چون نمی تونه راه بره مجبورم هر روز بیام 

نمی دونم کار کردن چجوری میشه به خدا ن بردارم ن خواهرم ن پدرم هیچکس همکاری نمی کنه فقط منم جور همه می ...

اجرت با خدا کمی هم استراحت کن انجام نده چون اگه بیشتر ادامه بدی ممکنه از مادرت برنجی و حس کنه داری منت میذاری 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
اجرت با خدا کمی هم استراحت کن انجام نده چون اگه بیشتر ادامه بدی ممکنه از مادرت برنجی و حس کنه داری م ...

من بیشتر نگرانشم زمین نمونه هر جور بازبون خوش میگم میپره بهم چکار کنم نرم میترسم بدتر بشه میرمم عین خیالش نیس میگه ی نوکر دارم دیگه میاد روبه راه می کنه همه چیزو