2777
2789

سلام خانما ما شش ساله ازدواج کردیم یه بار رفتیم خونه بخریم ولی مادرشوهرم از بس ناراحتی پیش آورد و سنگ جلو پامون انداخت ک نخریدیم و خونه گرون شد خواستیم مسکن مهر بگیریم باز زد تو سر خونه ها گفت زمین بگیرین شوهر احمق منم اونقدر دهن بینه گوش کرد و یه زمین پرت خرید بعد اینهمه سال مسکن مهر یک میلیارد و صد شده درصورتی ک زمین ما فقط ۶۰۰ارزششه تو یه جاییه ک هیچ امکاناتی نداره و زمینشم قولنامه ایه مادرشوهرم و اینا اصرار داره بسازیم ولی خونه آماده تو اون منطقه یک میلیارده ینی ساختن بدرد نمیخوره میگه طلا و پس اندازتونو با برادرشوهرت مغازه شریکی بخرین کم کم خونتونو بسازین چون برادرشوهرم کار نداره میخاد از ما بزنه برای اون ک منم جوش آوردم و گفتم ما ک خونه نداریم شوهرمم کارش اداریه مغازه به چه دردمون میخوره و پامو تو یه کفش کردم ک طلاهامو نمیدم الان تصمیم داریم یه واحد بخریم فهمیده و باز داره سنگ میندازه خسته شدم از این وضعیت چی بگم سر جاش بشینه

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا همینه خانواده ی همسرم تازه ۳ ماه بعد از اینکه خونه خریدیم خبردار شدن😌☺️

هیچ کاریمونو قبل از انجام به کسی نمیگیم

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎

بهشون نگوووو..هرکار ی میخای بکنی مخفی انجام بده

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

چرا کارهاتونو در سکوت جلو نمیبرید .

پدر و مادر ها گاهب وقتا میخوان که بچه دیگه شون هم پیشرفت کنه اون یکی بچه رو میندازن تو تله ،در صورتی که تو زندگی امروزه هرکس به زور میتونه از پس پیشرفت خودش بربیاد

مشکل منم همین بود .اول باید شوهرتو درست کنی .و تا تقدامی نکردین اصلا لازم نیست اون عفریته رو بگین 

منم دقیقا اون زمانی ک خونه هد گرون شد زمین فروخته بودیم مادرشوهرم پولشمونو قرض گرفت برا برادرشوهرم تا خونه ها گرون شدن پس داد 

تنهااااااا راهش اینه که میگم.رفت و آمد رو کم کنید و پنهانی برید خونه بخرید روزی هم که رفتید داخلش بهش خبر بدید که خونه کرایه کردیم.تا چند سال نگید خونه مال خودمونه.طلاهات هم قایم کن اصلاااا دورت نکن و بگو همه رو واسه کرایه خونه فروختیم

شماها چرا میگی  

ماهم همچین بلایی سرمون اومد ه هیچی هم دستمون نگرفت اخر 

خانواده شوهر مزخرفند البته برا ما اینجوری اند شوهرم که از خانوادهدخودش بیزاره بخواییم هرکاری کنیم هم میگه نگیم نفهمند بدبختی ما اینکه توی یه ساختمونین