2777
2789

سلام 

من طبق اولین روز اخرین پریودی ۱۱ هفته و ۴ روزمه 

طبق سونو تشکیل قلب جنین ۱۰ هفته و ۴ روزمه 

غربالگری اول رو کی انجام دادید شما؟؟!!

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱

من ۱۲ هفته و ۳ یا ۴ روز

بهتره خود پرشکتون مشخص کنه کی برید

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۲ هفته و ۳ یا ۴ روز بهتره خود پرشکتون مشخص کنه کی برید

دکترم کارش خوبه ولی سرش خیلی شلوغه خودم باید پیگیر باشم 

منشی پشت تلفن گفت امروز بیا حس میکنم زوده خودم قصد داشتم ۱۲ هفته ۳ روز اینا برم

خود دکتر بهت میگه عجله نکن

اصلا دکترم پیگیر نیس سرش خیلی شلوغه خودم باید پیگیر باشم  زنگ زدم مطب منشی گفت امروز بیا حس میکنم زوده

دکترم کارش خوبه ولی سرش خیلی شلوغه خودم باید پیگیر باشم  منشی پشت تلفن گفت امروز بیا حس میکنم ...

دکترت مگه خودش سونوگرافی انجام میده؟اون باید برات نسخه بنویسه بعد بری بیرون انجام بدی

دکتر منم خیلی سرش شلوغه ۱۸ روز مونده بود نسخه نوشت تاریخ زد بعد گفت فلان روز نوبت بگیر هرجا خواستی برو انجام بده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من طبق پریودیم ۱۱هفته و چهار روز بودم ولی سونو کرد گفت دوازده هفته هستی

چ جالب ما تاریخ زایمانمون یکیه امروز رفتی سونو؟؟چی گفت؟؟ آزمایش رو کی انجام دادی؟؟جنسیت رو هم میگه؟

دکترت مگه خودش سونوگرافی انجام میده؟اون باید برات نسخه بنویسه بعد بری بیرون انجام بدی دکتر منم خیلی ...

نه خودش انجام نمیده نسخه مینویسه میرم بیرون انجام میدم 

همون میخواستم برم برام نسخه بنویسه آخه باید از سونوگرافی هم وقت بگیرم همون روز وقت نمیده