arezoo_وحیدی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1041 عنوان سونو nt کی برم شما غربالگری اول رو چن هفته انجام دادید؟؟!!🙃 594 بازدید | 47 پست سلام من طبق اولین روز اخرین پریودی ۱۱ هفته و ۴ روزمه طبق سونو تشکیل قلب جنین ۱۰ هفته و ۴ روزمه غربالگری اول رو کی انجام دادید شما؟؟!! من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱 1402/06/01 | 10:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1378aramash عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 4382 12هفته باید بری خود دکتر میگه کی باید بری چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 17619 من ۱۲ هفته و ۳ یا ۴ روزبهتره خود پرشکتون مشخص کنه کی برید من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بیداررری عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 9402 عزیزم پری تموم شد تا چند روز بعدش رابطه داشتین تا آخر ین روزای پریودی؟چند ماه بعد حامله شدی؟ گذشتم از گذشته ای ک گذششت
دلسا۸۹۰۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6110 ۱۲ هفته دومی ۱۸ ❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
damaghfabrik عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1074 من طبق پریودیم ۱۱هفته و چهار روز بودم ولی سونو کرد گفت دوازده هفته هستی
arezoo_وحیدی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1041 12هفته باید بری خود دکتر میگه کی باید بری دکترم سرش شلوغه منشی گفت امروز بیا خواستم ببینم زود نیست من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 12287 ۱۲هفته بایذ بری....بااجازه اسی بچه ها یک سوال.. کیسه آب درچندهفتگی به وجود میاد؟ تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
arezoo_وحیدی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1041 من ۱۲ هفته و ۳ یا ۴ روز بهتره خود پرشکتون مشخص کنه کی برید دکترم کارش خوبه ولی سرش خیلی شلوغه خودم باید پیگیر باشم منشی پشت تلفن گفت امروز بیا حس میکنم زوده خودم قصد داشتم ۱۲ هفته ۳ روز اینا برم من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱
arezoo_وحیدی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1041 خود دکتر بهت میگه عجله نکن اصلا دکترم پیگیر نیس سرش خیلی شلوغه خودم باید پیگیر باشم زنگ زدم مطب منشی گفت امروز بیا حس میکنم زوده من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 17619 دکترم کارش خوبه ولی سرش خیلی شلوغه خودم باید پیگیر باشم منشی پشت تلفن گفت امروز بیا حس میکنم ... دکترت مگه خودش سونوگرافی انجام میده؟اون باید برات نسخه بنویسه بعد بری بیرون انجام بدیدکتر منم خیلی سرش شلوغه ۱۸ روز مونده بود نسخه نوشت تاریخ زد بعد گفت فلان روز نوبت بگیر هرجا خواستی برو انجام بده من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
arezoo_وحیدی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1041 من طبق پریودیم ۱۱هفته و چهار روز بودم ولی سونو کرد گفت دوازده هفته هستی چ جالب ما تاریخ زایمانمون یکیه امروز رفتی سونو؟؟چی گفت؟؟ آزمایش رو کی انجام دادی؟؟جنسیت رو هم میگه؟ من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 12287 ۱۲هفته بایذ بری.... بااجازه اسی بچه ها یک سوال.. کیسه آب درچندهفتگی به وجود میاد؟ جواب سوال منو کسی نمیدونه... تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
arezoo_وحیدی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1041 دکترت مگه خودش سونوگرافی انجام میده؟اون باید برات نسخه بنویسه بعد بری بیرون انجام بدی دکتر منم خیلی ... نه خودش انجام نمیده نسخه مینویسه میرم بیرون انجام میدم همون میخواستم برم برام نسخه بنویسه آخه باید از سونوگرافی هم وقت بگیرم همون روز وقت نمیده من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱