2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

473 بازدید | 16 پست

میگن میخوان بهمن برگزار کنن🙄

مگه میشه؟ دوازدهمیا که نمیتونن خودشونو برسونن همه رو بخونن.... اونایی که میخان ترمیم کنن چی؟

چکار دارن میکنن معلوم نیست واقعا😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منابع اعلام نشده! 

من نمی‌دونم کسی که میخواد بهمن کنکور بده، طفلک از شهریور نباید بدونه چیا باید بخونه؟ 😓

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
یعنی احتمال اینکه منبع رو تغییر بدن هست؟  یعنی کمتر کنن کتابارو؟

شاید کلا بگن فلان کتاب ها منبعه 

نمیدونم روانشناسی و... باشه چیزایه مربوط بقولی به درس های فرهنگیان 

البته حدسه ولی بنظرم با توجه به زمان برگزاری که گفتن امکانش هست

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱
یعنی احتمال اینکه منبع رو تغییر بدن هست؟  یعنی کمتر کنن کتابارو؟

کمتر که نه! ولی احتمال داره سوالات تخصصی تر بگنجونن! مثلا پیرامون روانشناسی سنین اموزش، یا از منابع طرح درس و ...

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
منابع اعلام نشده!  من نمی‌دونم کسی که میخواد بهمن کنکور بده، طفلک از شهریور نباید بدونه چیا با ...

همین دیگه من الان میخوام بخونم موندم چکارکنم بخونمم کتابا رو نمیرسم همشو بخونم...  اگه منبع چیز دیگه باشه که هیچی دیگه🥲 

سلام من متاهلم ی بچه کوچیکم دارم .دانشگاه پیام نور دارم مشاوره میخونم ولی تغییر رشته دادم ب تربیت معلم ....

الان میخام تو کنکور فرهنگیان شانسمو امتحان کنم بنظرت دیر نیست الان شروع کنم؟کدوم درسارو بهتر بخونم ک زودتر ب نتیجه برسم

سلام من متاهلم ی بچه کوچیکم دارم .دانشگاه پیام نور دارم مشاوره میخونم ولی تغییر رشته دادم ب تربیت مع ...

سلام عزیزم منم متاهلم و بچه دارم میخام دیگه شروع کنم

والا نمیدونم آزمون چجوری میشه کی برگزار میشه منابعش چیه... 

من میخام کتابای تخصصی رو که تو کنکور میاد شروع کنم رشتمم انسانیه شروع میکنم تو ام شروع کن بخون فقط تا همه چی معلوم بشه... 

سلام من متاهلم ی بچه کوچیکم دارم .دانشگاه پیام نور دارم مشاوره میخونم ولی تغییر رشته دادم ب تربیت مع ...

اگه منابع همین کتابا باشه اون درسایی ک ضریب بالاتری دارن باید بیشتر بخونی اگه انسانی هستی فنون، ریاضی، ضریب بیشتری دارن ریاضی رو اکثرا 0میزارن خیلی رتبه سازه

فلسفه منطق و عربی و جامعه ضریبشون5هست اینارو هم خیلی بخون

سلام عزیزم منم متاهلم و بچه دارم میخام دیگه شروع کنم  والا نمیدونم آزمون چجوری میشه کی برگزار ...

میشه تند تند در ارتباط باشیم کی شروع کردی برای خوندن بخدا دیگ کم آوردم خودت میخونی یااز کسی کمک میگیری مثل موسسه ها