2777
2789

دوستانی که شغل در خانه دارن بیاین لطفا، دلم میخواد شغل داشته باشم توو خونه اما نمیدونم چجوری شروع کنم درآمد کسب کنم لطفا اگه میشه راهنماییم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه؟ چقدر پورسانت میگیری؟ محصولاتو بدست خودت میرسونن بعد تو. میفروشی یا ن؟

محصولات بین ۱۶ تا ۳۰ درصد سود دارن.اموزشاش رایگانه بهت یادمیدن مشاوره دادن رو.پاکسازی. احیای مو. پدیکور پا. جوانسازی دست همه رو بصورت انلاین یاد میدن. مشاوره میدی محصول پیشنهاد میکنی و ازین راه درآمد داری. فروش محصول جدا سود داره واست اخر ماه هم پورسانتت جداس.سود محصول همون لحطه تو جیب خودته

اگر به یه امتیازی برسه.تو سایت ثب سفارش میکنی با پست واسش میفرستن

محصولات بین ۱۶ تا ۳۰ درصد سود دارن.اموزشاش رایگانه بهت یادمیدن مشاوره دادن رو.پاکسازی. احیای مو. پدی ...

پس اگ محصول بفروشی  پورسانت میگیری . برای مشاوره  هم پول میدن؟ یا یک حقوق ثابت دارین یا ن فقط همون پورسانته؟

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
پس اگ محصول بفروشی  پورسانت میگیری . برای مشاوره  هم پول میدن؟ یا یک حقوق ثابت دارین یا ن ...

از فروش محصول سود دارم .آخر ماه هم پورسانت دارم. اگر مایلی تو روبیکا بهم پیام بده تا توضیح کامل بدم. arayesh_rojan71