2777
2789
عنوان

پول های شوهرمو میگیرن...

679 بازدید | 69 پست

شوهرم درآمدش خیلی خوبه و پول زیادی دستش میاد ولی خرج خانوادش میکنه و از من پنهونی میده بهشون ... منم تازگیا فهمیدم 

خودم هم خیلی کم خرج میکردم که جمع کنیم خونه و ماشین خیلی خوب بگیریم

ولی برادرهاش و مادرش نمیذارن با حیله و نقشه ازش میگیرن

به من هم هیچی رو نمیگه

راه حلی دارین؟

نه منم یه عمر صرفه جویی کردم و اون پولا رو خرج خانواده اش کرد و بدهی های چندصد میلیونی اونا رو داد.

الانم خونه و ماشین ما از همه پایین تره و خودش خجالت میکشه

من دیگه بیخیالی رو انتخاب کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی وام بگیر بگو قسطاشو بده یا بگو میخوام به خودم برسم برم لیزر دکتر برم برای پوستم برم باشگاه همش به بهونه های مختلف ازش پول بگیر 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ی وام بگیر بگو قسطاشو بده یا بگو میخوام به خودم برسم برم لیزر دکتر برم برای پوستم برم باشگاه همش به ...

عزیزم ماهی دوازده به خودم میده دیگه چجوری بگیرم ، طرف وام نمیره

منم شرایطم مثل توه خونوادش مامان بابا برادر خواهر پولاشو قایمکی میگیرن برا منو بچه هام چیزی نمیمونه تفاوت ما اینه که شوهر من وضعش خوب نیست بدبختیشو من میکشم عشق و حالشو اونا میبرن

نه منم یه عمر صرفه جویی کردم و اون پولا رو خرج خانواده اش کرد و بدهی های چندصد میلیونی اونا رو داد. ...

همینه ، اینم اینجوری می‌کنه ، باردار بودم چک برادرش رو پاس کرده من فهمیدم به من دروغ گفت بعدش دیگه لو رفت

نمیتونم بشینم نگاه کنم حق بچه ام رو بخورن

راه حل پیدا کردی بمنم بگو که زندگی من بدتره کار ما داره به طلاق میکشه بخاطر این کارش

منم همینطور ،حتی زنگ زدم مادرشوهرم دعوا کردم ولی بازم کار خودشونو میکنن

منم تهدید کردم مهریه ام رو بذارم اجرا