2777
2789
عنوان

حاملگی چهارم

150 بازدید | 6 پست

سلام.خانما من یک هفته به پریودم مونده.چند روزه گرفتگی عضلات شکم دارم بارداریهای قبلی هم علایمم این بود😔 دارم از استرس میمیرم.هیچ خطایی هم نکردیم.فقط عضلات شکمم میگیره دارم دیوونه میشم.راه حلی دارین خدای ناکرده اگه بچه بود بدون سقط و ... از بین بره.هنوز یه هفته به پریم مونده.توروخدا کمکم کنین.سه تا بچه دارم.مامانم مریضی ناعلاج داره.پسرم امسال امتحان تیزهوشان داره و ... یعنی بچه باشه داغون میشم.پست بذارین بعدا میام میبینم

اویشن بخور یا پریود میشی یا... ولی خاهشا الان تست نده گناه کنی

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظور غز هیچی نمیترسم چرا شکمم میگیره دیوونم کرده.مامانم دکترا میگن بیماری als داره😭😭 

آخی عزیزم من خیلی ناراحت میشم واسه مامانا دل آدم آتیش میگیره واسشون کاش این بیماریای لاعلاج لعنتی وجود نداشتن امیدوارم واسه مادر شمام شفای خیر پیش بیاد اذیت نشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آخی عزیزم من خیلی ناراحت میشم واسه مامانا دل آدم آتیش میگیره واسشون کاش این بیماریای لاعلاج لعنتی وج ...

ممنون دعاش کنید.صبح تا شب کارم گریه شده.مامان مظلومم.سی سال معلم بوده الان که وقت استراحتشه😭😭 فقط از خدا میخوام بمیرم دردشو نبینم.بابچه هامم بداخلاقم حوصله هیشکیو‌ ندارم.این گرفتگی شکمم به دردام اضافه شده