2777
2789
عنوان

خواهش کمک کنید مادرم

162 بازدید | 13 پست

سلام  من مادرم مشکل اعصاب داره چند ساله و الان بدتررشده یمدت سردر داشت و حالت های بد ام ار ای داد ی تومور. ۱/۵ در سرش هست خودش نمیدونه و همش ناله میکنه و از لحاظ روحی داغونه دکتر گفته خوش خیم هست توروخدا هر کسی میدونه بمن راهنمایی کنه آیا بدون عمل درمان میشه

کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید

چرا عمل نمی کنن

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم

انشاءالله که همیشه سالم و سلامت باشن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

ناراحتم خیای دکتر دارو داده و کفته ۶ ماه ام ار ای اصلا اگر‌مادرم‌بفهمه دیگه دق میکنه  طاقت ندار ...

عروس همسایه مون داشت عمل جراحی کرد الان حوب شده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بهشون نگید 

دکتر حتماً داروی اعصاب هم میده 

بلا ازشون دور باشه

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

برو خدا رو شکر کن خوش خیمه

خوش خیم بودن یعنی یه عمل بسیار ساده و بعدشم سالمه سالم

اوه میترسه اصلا نگید بهش 

واسه عملشم یه دروغ مصلحتی بگین بهش

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
دو‌روزه متوجه شدیم دکترش گفته دارو‌بخوره و این خوش‌خییمه جای بدی نیست 

الهی شکر 

خودت آروم باش 

به دکتر هم مراجعه کن اگر دارویی لازم داری برای اعصابت 

تا بتونی راحت تر کمک کنی 

انشالله با همین داروها رفع می شه