2777
2789
عنوان

گل بنجامین

572 بازدید | 22 پست

سلام خانما شبتون بخیر 

من یه گل بنجامین دارم برگاش داره می‌ریزه جای ثابتی گذاشتم هروقت هم خاکش خشک بشه بهش آب میدم نور هم بهش میخوره چکار کنم برگاش نریزه و پر پشت شه...خواهر شوهرم گفت توی خاکش کرم هست تازه هم گلدونش رو عوض کردم میتونم خاکش رو دوباره عوض کنم؟...یا چه سنی بریزم تو خاکش که اگه کرم داره بمیره

خودت به چشم دیدی که کرم داره؟ اون چون جابه جا شده میریزه تا یه مدت همینه کلا بهش محل نده درست میشه😂

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت به چشم دیدی که کرم داره؟ اون چون جابه جا شده میریزه تا یه مدت همینه کلا بهش محل نده درست میشه😂

آره از گلدون که درآوردم یه دونه داشت فک نمی‌کردم که مضر باشه برای گل ...با همون خاک گلخونه گذاشتم تو گلدون جدید دورش رو خاک ریختم 

https://s6.uupload.ir/files/images_695b.jpeg

خاک رو مرطوب میکنی بعد یه قاشق از این میپاشی رو خاک بعداز 4ساعت ابیاری میکنی 

من گلدونم پر از هزار پا بود تازه خریده بودم 

زدم همشون مردن از زیر گلدون میفتادن بیرون

مرسی وقتی ریختم تو خاک اگه کرم باشه می‌میره دیگه؟

اینو من یه دوستم گلخونه داره پیشنهاد داد بی ضرره ولی بیشتر از یه بار واسه گلدون استفاده نکن دستکش بپوش تو بالکن بزارش چون یه بوی خاص داره سمی ه