2777
2789
عنوان

زلزلهههه😟

| مشاهده متن کامل بحث + 4348 بازدید | 149 پست
من تاحالا زلزله اینطوری ندیده بودم خونه داشت از جا کنده میشد الان کل بدنم داره میلرزه

آره خیلی طول کشید تو اردبیلی یا تبریز؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبریز هستین؟یه کاربر دیگه ام الان نوشته بود

گیلان

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
اسی یکم فک کنم شعورت پایینه  این همه ملت میگن کجا خو واسه چی جواب نمیدی پس غلط میکنی تاپیک میز ...

اردبیل .تبریز 

اسی هم میگه رشت 

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
کرمامشاه؟

نه نزدیک کرمانشاهیم .

وقتی کرمانشاه زلزله اومد شهر ما هم لرزید . برقا هم رفت .

واقعا درسته کمتر بود اما بازم خیلیاترسیده بودن . مخصوصا موقع فرار از پله ها اسیب دیده بودن .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .