2777
2789
عنوان

بابرادرشوهرم رفتیم بیرون...

11206 بازدید | 164 پست

برادرشوهرم مجرده،باهم یعنی منوشوهرموبرادرش رفتیم بیرون یه گشتی زدیم بعدرفتیم شهربازی.

چندتادخترخوشگل وخوشتیپ نشسته بودن روصندلی میگفتن میخندیدن بلندبلند،ماحواسمون بهشون پرت شدونگاهشون کردیم یکیشون که کلن عمل کرده بودولب وگونه هاشوژل زده بودآرایش غلیظ تری داشت وموباز بودبه برادرشوهرم خیلی لبخندمیزدوعشوه میومد،خدایی قشنگم بودولی برادرشوهرم هیچ عکس العملی نشون نداد😬دختره بلندشداومدکنارنرده هایی که برادرشوهرم تکیه داده بودواستادخواست دهنشوبازکنه حرف بزنه برادرشوهرم گذاشت رفت اونور🙁نگاه کردم دیدم دختره چه اندامی داره من که عاشقش شدم یه مانتوکتی پوشیده بوداززیرتاپ باشلوارمام استایل ویه روسری کوتاه دورگردنش بسته بودبدنه شوبرنزه کرده بودبینهایت خوش اندام وتوپوربود،محواندام دختره بودم که دیدم برادرشوهرم اونورتر واستاده کنارچرخ وفلک داره بایکی میگه میخنده هستیدبگم بقیه شو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اررررررررره 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران