2777
2789

سلام شبتون بخیر 

یه سوال داشتم،مریضتون وقتی خودش توده پانکراس لمس می کرد ،درد داشت(هنگام لمس توده)

خیلی ممنونم اگر تجربه ای دارید بگید

پانکراس نمیدونم اما اون خدا بیامرز سرطان کبد داشت اوایل که نمیدونست شکمش اونجا سفت شده بود شبیه سنگ دست میزد

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟ مگه میشه توده پانکراس رو لمس کرد؟ چه حرفیه  سونوگرافي یا سیتی اسکن انجام شده؟

اره کلی،از دکترش پرسیدم مریض میتونه بفهمه تودشو با لمس گفت اره،مادرم هنوز نمیدونه سرطان داره

اره کلی،از دکترش پرسیدم مریض میتونه بفهمه تودشو با لمس گفت اره،مادرم هنوز نمیدونه سرطان داره

سرطان تشخيص دادند؟ یعنی آنقدر توده بزرگه که لمس میشه؟ آخه پانکراس زیاد جلو نیست، وای چقدر سخته 😓

شوهرخواهرم۳۸سالش بود سرطان پانکراس داشت و درد شدیدشکمی داشت همون اول که فهمیدیم به کبدمتاستازداده بوددی ماه سال۹۹ بعدش۱۰ماه شیمی درمانی شد سال۱۴۰۰مهرماه فوت کرد بدترین دردهاروکشیدخیلی لاغرشد ولی اگه متاستازنداده باشه تاحدودی میشه به درمان امیدواربود