2777
2789
عنوان

علت گشنه شدن بچه در شب

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 22 پست
اره شیر کلا دلو میزنه ادم تا ۳ ساعت هیچی دلش نمیخواد بخوره

پس همون الهی بگردم 

اخه پوشک تنشون نمیکنم دیگه میخوام شب خرابکاری نکنن

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
والا دخترم اصلا شیر نمیخوره از ۲ سالگی وه شیر خودمو قزع کردم‌ نخورد

عه؟ من هنوز نتونستم شیشه شیر رو از سرشون بندازم

کلا شیر رو قطع کردم میخوام دیگه صبح ها با لیوان بدم

خیلی وابسته شیشه شیرشون هستن 🤦🏻‍♀️

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشونه؟ من هرررررشب قبل خواب غذا میدم بعد میخوابونم ۵ دقیقه قبل خواب غذا میخوره

بده ك

بايد فاصله باشه با خاب

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بده ك بايد فاصله باشه با خاب

من خودم استرس ترش کردن معده شون رو دارم که خدایی نکرده تو خواب بالا نیارن

الانم خوابشون برد استرس دارم بالا نیارن فکر کنم امشب خوابم نبره

چرا شير قطع كردي؟ 

شب ها پوشک تنشون میکردم

دیگه پوشک تنشون نکردم میخوام به جای شب ، روز شیر بخورن که شب خرابکاری نکنن 

من خودم استرس ترش کردن معده شون رو دارم که خدایی نکرده تو خواب بالا نیارن الانم خوابشون برد استرس د ...

تعداد وعده غذايي شون بيشتر كن ولي حجمش كمتر 

مثلا بعد از ناهار تا شب ي وعده كم عصر بده ي وعده  شب و در حد يكي دو لقمه هم قبل خاب بده 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
تعداد وعده غذايي شون بيشتر كن ولي حجمش كمتر  مثلا بعد از ناهار تا شب ي وعده كم عصر بده ي وعده ...

چشم ممنونم عزیزم