2777
2789

سلام دوستان من میخوام همزن بخرم منتها استفاده م بیشتر برا نون هست و سوالم اینکه موتورش قویه و قدرتش خوبه ؟ تو کامنت های دی جی کالا نوشته بودن قدرتش کمه 🙁 البته من فکر میکنم اونا استفاده شون خیلی زیاد بوده من ماهی سه بار شاید نون بپزم اینجوری نیست که دائم ازش کار بکشم . ممنون میشم شما تجربیاتتون رو بگین 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام توي تاپيك قرار بود ب استارتر كتاب كمك درسي بدين بهش پيام دادين شمارش داريد؟

من بهش قول داده بودم براي كتاب اين هفته ولي اومدم ديدم تعليق شده 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
سلام توي تاپيك قرار بود ب استارتر كتاب كمك درسي بدين بهش پيام دادين شمارش داريد؟ من بهش قول داده بو ...

سلام گلم جوابتون رو دادم تو اون تاپیک.  من ندارم شماره ش رو با خواهر زاده م صحبت کرده بود و اونم شماره غریبه رو سیو نمیکنه و پیام ها رو نگه نمیداره پاک میکنه . چون قرار بود خبر بده که میخواد یا نه خبر نداد برا کتاب خواهر زاده مم پاک کرده احتمالا شماره رو .

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻