2777
2789

من هنوز ثبت نام نکردم و دو دلم😕

امسال باید برن مهد و سال دیگه پیش دبستانی درسته؟ کسی اگه اطلاع داره بگه

💞خدایا عاشقتم💞

نه خودم باهاش کار میکنم سال دیگه می‌ره پیش

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما بودی ثبت نام میکردی ؟ هم میگم گناه داره بره با همسن وسالاش بازی کنه. هم میگم نکنه اذیت بشه کوچیک ...

نه اصلاا ،،چون تو خونه باش کار میکردم،و اینکه مهد چیز خاصی ب بچه آموزش نمیده اگه شاغلی ک بفرست،

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من خودمم نمیتونم باهاش کار کنم آخه.. بچه کوچیک دارم 

منم دارم عزیزم کار خاصی نیست. براش اشکال هندسی بکش با قیچی ببره یا کتاب کار بخر حل کنه اگه بلد نبود راهنماییش کن. تو کتاب همه چیز هست

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
خوبه پس،راحت میتونی باش اعداد و جمله،و رنگ ها و استفاده از وسایل رو آموزش بدی، دختر من امسال پیش، ...

اره گاهی باهاش کار میکنم ولی حقیقتش نه زیاد 

ولی سعیمو میکنم ممنون

💞خدایا عاشقتم💞