2777
2789

لطفا چیزایی که واقعا نتیجه دیدین بگین 

از اینا نتیجه دیدین؟ 

مزمل 

طلاق 

توسل

جن قبل خواب بعدش ۱۱ حمد و وضو قبل خواب

مجادله

نادعلی 

میخوام هر روز همه این بخونم  ثانیه شمار گداشتم دیدم خوندن همه اینا حالا اولین بارم بود کند بودم خیلی ، ۴۰ دقیقه شد 

واقعا از اینجا چرخیدن الکی باز بهتره 

گاهی میبینم ساعت ها تو گوشیم همشم بی خود نتیجه ای تو زندگی ادم نداره حتی ادم رو از کار زندگی میندازه 

اما ۴۰ دقیقه وقت نمیذاریم دوتا دعا بخونیم تا رابطمون بهتر بشه 

اگه تجربه ای دارین لطفا بگین  ندارین هم کسایی که مشکل دارین لطفا بگین شما هم میخواین شروع کنید اینجا اعلام کنید منم میخونم 

بعدا ریپلای میکنیم همو ببینیم اثر داشته برامون یا نه 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک ها مفید هم اینجا میذارم اونایی که دخیره کردم رو لینگ هاشون در رابطه با ساختن رابطه  زن و شوهر 

و اصلاح خودمون 

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

کپی لینک + وارد کردن در صفحه چت ایتا + عضویت

گزینه رفتن ب اولین پیام 

از دوره همسرداری تنها مسیر من و هزاران خانم دیگه نتیجه دیدیم .. اینم کانال تجربه ها .. 

دعا خوبه ولی وقتی رفتار خودمون رو اصلاح نکنیم و همسرداری بلد نباشیم با دعای تنها چیزی حل نمیشه .. 

همسرداری با درنظر گرفتن رضایت خدا نتیجه میده و شناخت جنس مرد و اقتداردهی همراه با مبارزه با نفس

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خوندن ایت الکرسی رو غذای همسر ب نیت محبت و بهتر شدن رابطه خیلی خوبه .برای من ک نتیحه داده فعلا❤👌

واقعااا چه خوب تا هوالعلی الغطیم میخونی یا خالدون ؟ 

چند بار ؟ 

روزی یه بار یا به ۳ وعده غذاش ؟

دعا باعث آرامش قلبت میشه ولی باید رفتار تو عوض کنی

دقیقا تاپیکا در رابطه با اون میخوام بذارم دخیره شده هام دارم الان سایت خرابه نمیتونم برم کپی کنم  لینگ بذارم

واقعااا چه خوب تا هوالعلی الغطیم میخونی یا خالدون ؟  چند بار ؟  روزی یه بار یا به ۳ وعده ...

خالدون .

بستگی ب خودت داره من اکثر وقتا میخونم به تمام وعده هایی ک میخوریم .بیشتر موقع پخت غذا میخونم هم دلم اروم‌میشه همم ک دعایی خوندم ...

دفوا هامون کمتر شده .بیشتر محبت میکنه بهم .برای همین بیشتر میخونم  ...

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

خالدون . بستگی ب خودت داره من اکثر وقتا میخونم به تمام وعده هایی ک میخوریم .بیشتر موقع پخت غذا میخو ...

مثلا چند بار میخونی این دقیق بگو یعنی چند بار میخونی به هر وعده 

همه دعوه هارو هم میخونی  اون تعدادو 

لعنتی نمیدونم چرا ایه الکرسی رو حفظما اما یه قسمتش همش یادم میره 🤐 یعنی جا به جا میخونم اون اخراش