الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزمممم😃 بعضی آموزشگاه های آزاد هستن حالا خودت اهل کجایی گلم ؟
نه شهر ما نداره من از لکای لرستانم زبانمون خیلی شبیه گویش کرمانشاهیاس زبونشونم کامل میفهمیم ولی به شما که میرسیم به معنای واقعی کلمه هنگ میکنیم😂
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
تازه گویش هورامی رو نشنیدی😁 خب پس لکی شاعر میگه ک لرستانو لکستان یاخوا بژین هردوکتان ...
هورامی رو شنیدم چندبار تو نت خوندم نوشته بود خیلی به لکی نزدیکه کنجکاو شدم چندتا اهنگ هورامی گوش دادم یعنی پرام ریخت یه کلمش نفهمیدم نمیدونم شباهتشون کجا بود😂
ممنون عزیزدلم❤