2777
2789
عنوان

دوران بارداری شوهرتون چقدر همراهتون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 46 پست

من به اصرار خودش باردار شدم ولی همراه نبود باهام

بیشتر استرس چک وپول و.. داشت 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیه شما هم خیلی پروش کرده بودید فاصله شهر ماچندین دقیقست با دکترم حالم خوب نیس چجوری رانندگی کنم

خودم دوست نداشتم بیاد 😅😅چ ربطی ب پرو کردن داشت دختر خوب 

درباره شوهرم اینجوری نگوووود😏

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

خوشبحالت  شوهر من اگه بچه گریه کنه اصلا برش نمیداره تا خودم برم حتی اگه کار داشته باشم

اخه میترسیدم بچه از دستم بیفته😅😅😅

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

شاید حالش خوب نبوده یا خسته بوده . حاملگی هم سخته درکت میکنم منم بیشتر وقتا شوهرم نبود پیشم تو حال بد تنها میرفتم سرم میزدم 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

خودم دوست نداشتم بیاد 😅😅چ ربطی ب پرو کردن داشت دختر خوب  درباره شوهرم اینجوری نگوووود😏

نه من جسارت نمیکنم درموردش چیزی بگم عزیزم ولی تو روزای سخت شوهر باید همراه باشه

این ۹ ماه تمام کارهای دکتر و سونو خودم خوش خوشان میرفتم همسرم روز زایمان منو برد بیمارستان خودم گفتم ...

دقیقا منم همینطور 

خودم اسنپ میگرفتم میرفتم اصلا نفهمید کی دکتر رفتم شلوغ بود یانه

میدیدم خانوما میان شوهراشون بیرون مطب منتظر وایمیسن

فکرکنم ما زیادی مستقلیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

از من بی کس تر نبود کسی.بخدا خودم تنهایی با تاکسی یا اسنپ میرفتم سونوگرافی حتی یادمه دکتر سونو برای جنسیت گفت همراه داری؟با بغض گفتم نه.حتی حالم بد میشد یا بچه تکون نمیخورد خودم میرفتم .اون همش سرکار بود.مادرمم ک اصلا نمیومد.بعد زایمانمم ما شهرستان بودیم شوهرم برگشت سرکار .خیلی بهم سخت گذشت

مردا همینن شما هم اگر خیلی متوقع باشی فقط خودت اذیت میشی 

بشین براش بگو باور کن باید به مردها یاد داد ما انتظار داریم خودکار همه چیو رعایت کنن ولی واقعا این طور نیست خیلی چیزها رو شاید یه مرد ندونه و عقلش نرسه 

خصوصا برا بچه ی اول 

من شوهرم خیلی کم گذاشت حتی ویار هم داشتم نمیفهمید باید بره بگیره بعد ها که براش گفتم میگفت بخدا من نمیدونستم !! بلد نبودم تجربه نداشتم !!! میگفت باید خودت واضح خواستت رو میگفتی !!

راست میگه 

شما هم بگو انتظار نداشته باش خودش بدونه 

برای دومی خییلی بهتر بود خداروشکر انگار واقعا تجربه پیدا کرد 

زیادی مستقل بودن باعث میشه شوهر بی مسئولیت بشه

درسته.بعد زن همکارش باردار بود ب همکارش تارف میکرد ماشین ندارید من میبرمتون دکتر .منم گفتم برای مردم خوب زرنگی پس چرا من بدبخت باید تنها میرفتم

دقیقا منم همینطور  خودم اسنپ میگرفتم میرفتم اصلا نفهمید کی دکتر رفتم شلوغ بود یانه میدیدم خان ...

اخه جای همسرم نبود مثلا الان نوبت میداد دکتر ساعت ۸ صبح یهو ۱۱ وقت میداد کجا شوهرمو همراه خودم کشون کشون ببرم 

👍👍👍🌺🌺🌺