2777
2789

شوهر من بابت بارداری خوشحال شد و کلی وعده وعید که نگهش دار

بخاطر بچم نگهش داشتم نه وعده وعیداش ,حالم بد فشارم پایین وضعم خراب حالا عصر وقت دکتر داشتم بهم میگه خودت ماشین و بردار برو

میگم بچه تو هم هست باید همراهم باشی من حالم خراب حوصله رانندگی رو ندارم

منو برد و الان برگشتیم اخم کرده که چرا همچین میگی گفتم بدرک اخم کن لعنتی 

همه ی دوست دارم هات باد هواست این زمان آدم خودش و ثابت میکنه

اولی خیلی بیشتر 

الان خب زیاد نمیتونه مثلا الان من نشستم مطب همسرم خونه ست از اولی نگهداری کنه🤷🏻‍♀️

نمیتونه باهام بیاد مثلا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ۹ ماه تمام کارهای دکتر و سونو خودم خوش خوشان میرفتم همسرم روز زایمان منو برد بیمارستان خودم گفتم نیا 

از کارش میفتاد 

آسمون سوراخ نشد که من بیفتم پایین این همه زن حامله تو این دنیا یکیش من بودم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

منم شوهرم فقط لب و دهنه، فقط حرف میزنه دیگه تو ۸ ماه هستم عمل نکرد به حرفاش، اصلا کمکم نبود ، متاسفانه بدجوری تو دلمم مونده، حتی ی ماساژ خوب بهم نداد این مدت انقدم بهش گفتممم، 

اگرم ماساژ بده بعدش میخواد اونکارو کنه منم به دلم نمیشینه همچین ماساژی، دلم میخواد بعدش بخوابم

دوتا بچه دارم سر هر دو بچه همراه ک نبود هیچ کتک کاریم میکرد جنگ اعصاب به بدترین شکل الان 7ساله هنوز یبار یکی از این دوبچه رو باهام نبرده دکتر 

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی؟ 🖤 ممنون خیر ببینی ایشالا❤
این ۹ ماه تمام کارهای دکتر و سونو خودم خوش خوشان میرفتم همسرم روز زایمان منو برد بیمارستان خودم گفتم ...

دیه شما هم خیلی پروش کرده بودید فاصله شهر ماچندین دقیقست با دکترم حالم خوب نیس چجوری رانندگی کنم

همه شوهر دارن موقع حاملگیشون منم شوهر داشتم 😒 تو بگو یه لیوان اب بده نمیداد

همسر من بچه ها م اومدن پوشک عوض کنه حمام ببره همه کار میکرد 😅😅😅

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔