2777
2789

از خودم هیچی نپرسید، اکانتم در راستای لو رفتنه. شرمنده‌تون میشم💖 ولی به سوالا جواب میدم💙

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام فرهنگیان بیارم،هر رشته ای ک باشه اول پر ظرفیتارو بزنم یا مورد علاقه هامو

رتبت؟؟ اول پر ظرفیتا...اونایی که کمتر به چشم رتبه‌برترا میاد. اگه از علایق شروع کنی، دعوت به مصاحبه نمیشی..چون رتبه‌های تاپ قبل از شما اونا رو میزنن و دعوت میشن. مثلا کاردانی ها رو بزن، استثنایی، ابتدایی ...اینا کمتر به چشم رتبه‌های تاپ میاد . اگه با اینا شروع کنی دعوتت میکنن 

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
رتبت؟؟ اول پر ظرفیتا...اونایی که کمتر به چشم رتبه‌برترا میاد. اگه از علایق شروع کنی، دعوت به مصاحبه ...

۸۶۰۰ انسانی

منطقه یکم ولی چون سیستانم و ظرفیتش خوبه امید دارم قبول شم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
برای کنکور انسانی رو کدوم درسا بیشتر مانور بدیم؟

ببینید خب درسی مثل ادبیات و ریاضی ضریب بالایی داره. امــــا اگر دلت میخواد رتبه‌برتر بشی و رتبت بیاد زیر هزار، بـــایــــد تماااام درسا حتی اونایی که دوسشون نداری رو بخونی. کنکور ینی تسلط به همه‌ی درسا. این یه اصله واسه رتبه‌برتر شدن.

۸۶۰۰ انسانی منطقه یکم ولی چون سیستانم و ظرفیتش خوبه امید دارم قبول شم

اره با توجه به اینکه منطقه محرومید و ظرفیت بالاست اگه این نکته رو رعایت کنید احتمال قبولی به شدت بالا میره. مثلا با دبیری ادبیات و دبیری عربی و اینها شروع نکنیدا !!!!! با همون رشته‌هایی که گفتم شروع کنید. اگه پیش مشاور هم برید همینجوری واسه‌تون میچینه.

موفق باشیـد💛

این روزا به رشته انسانی وشرایط شغلی وآیندش خیلی فکرمیکنم آخه پسرم امسال میره دهم وانسانی انتخاب کرده ...

اگه از همون اول بخونه قطعا و حتما موفق میشه. فقط توروخدا شما که مادری از الان گول مشاور و این داستانا رو نخورید!

اره با توجه به اینکه منطقه محرومید و ظرفیت بالاست اگه این نکته رو رعایت کنید احتمال قبولی به شدت بال ...

مرسیییییی گلممممم😍💛

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢