یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میخام فرهنگیان بیارم،هر رشته ای ک باشه اول پر ظرفیتارو بزنم یا مورد علاقه هامو
رتبت؟؟ اول پر ظرفیتا...اونایی که کمتر به چشم رتبهبرترا میاد. اگه از علایق شروع کنی، دعوت به مصاحبه نمیشی..چون رتبههای تاپ قبل از شما اونا رو میزنن و دعوت میشن. مثلا کاردانی ها رو بزن، استثنایی، ابتدایی ...اینا کمتر به چشم رتبههای تاپ میاد . اگه با اینا شروع کنی دعوتت میکنن
💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
ببینید خب درسی مثل ادبیات و ریاضی ضریب بالایی داره. امــــا اگر دلت میخواد رتبهبرتر بشی و رتبت بیاد زیر هزار، بـــایــــد تماااام درسا حتی اونایی که دوسشون نداری رو بخونی. کنکور ینی تسلط به همهی درسا. این یه اصله واسه رتبهبرتر شدن.
💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
۸۶۰۰ انسانی منطقه یکم ولی چون سیستانم و ظرفیتش خوبه امید دارم قبول شم
اره با توجه به اینکه منطقه محرومید و ظرفیت بالاست اگه این نکته رو رعایت کنید احتمال قبولی به شدت بالا میره. مثلا با دبیری ادبیات و دبیری عربی و اینها شروع نکنیدا !!!!! با همون رشتههایی که گفتم شروع کنید. اگه پیش مشاور هم برید همینجوری واسهتون میچینه.
موفق باشیـد💛