2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری بدم؟ از کجا بگیرم 

غذای پرنده فروشی، بهشون بگو که بلد نیستی یادت بدند، البته احتمالا تو این سن دون هم میتونن بخورن که از همونجا میتونی بخری

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
بلده نوک بزنه ارزن میشکونه مث تخمه تق تق صدا میده میخورن 

پس نیازی به سرلاک نیس دیگه دونخوره واسش دون مخصوص از پرنده فروشی بگیر جای تر تمیز باشه 

سفیدا تخم مرغ هویج گندم سیب زمینی کبابی پفیلا بدون نمک و روغن ماکارونی بدون نمک و روغن ،هر غذایی ام بهش میدی باید با دستمال آب اضافی بگیری و بعد بدی وگرنه ورم روده میگیرن

اگه نخوره چی میشه؟؟ ضروریه براش

شما غذا نخوری چی میشه؟ 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
نه ندادم اصلا پرنده نداشتم تاحالا فلن ارزن میخورن 

ازن خالی نده،ارزن و کتان و تخمه قرمز 

نسبت ارزن به کتان ۱ به۳هست و تخمه خیلی کم اگه زیاد باشه کبدشون چرب میشه مولتی ویتامین برای آبخوری بگیر

اپتی برد خیلی خوبه واسشون