2777
2789
عنوان

قوز بینی بعد عمل

334 بازدید | 23 پست

بینیمو عمل کردم چند وقت پیش چسبمو واکردم یه برامدگی ریزی دیدم سمت چپ بیتیم دوباره چسب زدم خوب شدش دفعه بعد نبود ازدوبازه این سری بودش بچه ها چرا به تظرتون وزمه یاقوزبینی برگشته؟؟ 

به مشاوردکترم گفتم عکسم دیدش گفت که بیا شاید چربی جمع شده دکتر تخلیه کنه من راهم دوره گفت فعلا دولایه چسبو بزن اون ناحیه دارم دق میکنممم😭😭😭تحریه داشته کسی

بنظرم بخاطره چسبه یا خیلی محکم زدی یا خیلی شل 

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونممم😭😭😭

چند وقته عمل کردی

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

یک ماهه زیاد معلوم نیست باید خیلی دقت کرد ازنزدیک تافهمید اما من دارم دق میکنم چسبو وامیکنم هست بعد ...

نگران نباش عزیزم یهو ورم کردن و از بین رفتن خود ب خود هی دارن حتی احتمال داره ی پره بینیت بزرگ شه یکیش کوچیک بمونه اینا همش بخاطر ورمه تا یکی دوسال هس مخصوصا ک تازه عمل کردی 

یک ماهه زیاد معلوم نیست باید خیلی دقت کرد ازنزدیک تافهمید اما من دارم دق میکنم چسبو وامیکنم هست بعد ...

چیز تند یا نمک داری خوردی بعدش دیدی قوز داره؟؟؟

بازم برا اینک خیالت راحت شه ت اینستا پیج ی دکترو پیدا کن عکس بفرس بگو طبیعیه یا ن

نمیدونم اره فک کنم فلفل خورده بودم

میگن تا دو یا سه ماه چیز تند یا نمک دار نخوری اگ بخوری ورم میکنه ولی مشکلی نیس ورمش میره بخاطر همون بوده

میگن تا دو یا سه ماه چیز تند یا نمک دار نخوری اگ بخوری ورم میکنه ولی مشکلی نیس ورمش میره بخاطر همون ...

دعا کن پس فردا چسبو واکردم نباشه عینه افسرده ها شدم از ظهره

دکترت نگفت ماساژ بده یواش تا محو شه ؟

در ضمن راه دورو بهونه نکن اگه بازم بود حتما برو پیش دکترت بگو برات درست کنه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️