2777
2789

سوتین دکلته زنانه که حتی ممکن است آن را به اسم سوتین های مجلسی بشناسند، دکلته یک کلمه فرانسوی است به معنای بالا تنه. یکی از سبک های کاربردی و پرطرفدار است این سوتین زنانه قالبا بدون بند و درز های نمایان هستند. زیرا معمولا از آن ها برای زیر لباس مجلسی هایی که بالا تنه آن مثل سرشانه و یا یقه آن ها باز است مورد استفاده قرار می گیرد. البته برخی افراد هستند که از بند های نامرئی و یا پلاستیکی بی رنگ استفاده می کنند. کاپ سوتین های دکلته اسفنجی است تا ایست لباس مجلسی خوش فرم و شیک باشد. طراحی سوتین های دکلته به صورتی است که سینه ها و لایه ای از زیر آن را می پوشاند در برخی از طرح های سوتین دکلته بند پشتش هم نامرئی و بی رنگ است. این سبک برای زمانی است که می خواهید پیراهن مجلسی بپوشید اما پشت آن قسمت کمر باز است. از طرفی کمک می کند تا سینه ها گرد و خوش فرم نشان داده شوند. البته انواع مختلف و سایز بندی های متفاوتی دارند که با انتخاب بهترین سایز می توانید در استایل خود بهترین باشید.

منبع: شرق

تاپیک معرفی سوتین نداشتیم ک اونم تکمیل شد🤌🏼

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگید برای این محتوا ها پول میگیرید ؟

بریم بزنیم تو این شغل؟🤣

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه قلم جنسوکم داشتیم

یه عکسم ضمیمه ش کنه کامل میشه  

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

تاپیک معرفی سوتین نداشتیم ک اونم تکمیل شد🤌🏼

ایشالا سری بعد تاپیک ش.ورته

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*