2777
2789
عنوان

بهم توهين کرد، چیزی بهش نگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 28 پست
نمیدونم واقعا چی میشه گفت قضاوت سخته شاید برای ایشونم سختی های خودشو داشته و داره ولی خب کاش خونه ...

اهل سر زدن نیستن. تا الان ندیدم خالم بیاد خونه مون همیشه زنگ میزنه مامانم بهش میگه بیا خونه مون البته خالم کلا جایی نمیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته عزیزم گاهی مشکل پیش میاد  ولی فکر نکنم شما بتونی این شرایط تحمل کنی ،به مادرت بگو بز ...

نمیتونم بگم خودمو میذارم بجای مادرم فکر کن آدمی کی تمام عمرت به عنوان خواهر خوب میشناسی و حقی به گردنش داری اینجور با دخترت رفتار کنه ناراحت نمیشی 

نمیدونم واقعا چی میشه گفت قضاوت سخته شاید برای ایشونم سختی های خودشو داشته و داره ولی خب کاش خونه ...

در این مورد که شکی نیست همه مشکل دارن منم میدونم اون مشکل داره اما من هیچ وقت خونه خالم نمونه بودم و اولین بار بود اونم از روی اجبار 

متوجه نشدم

از کلمه ( داخل) برای  اشاره ب ورود به مکان استفاده می کنن 

خیلی این کلمه رو به کار می بری  و خیلی جاها اشتباه استفاده می کنی، (داخل اون وضعیت یا داخل اون زمان ) نداریم ، در اون زمان یا در اون وضعیت درسته !!!!اکی؟

حالا از بحثت دور نشو خواستم تذکر بدم اشتباهتو تکرار نکنی

نه  دوست ندارم ناراحت بشه

اشتباه کردی باید تعریف میکردی. تا مامانت هم متوجه می شد. اصلا شاید مامانت به خاطر این رفته با خاله ات دکتر  که یاد اون روزها افتاده و گفته هیچ کس نبوده که دخترمو بهش بسپارم  و خواهرم لطف کردند. ولی نمی دونه شما چه عذابی کشیدید

نه  دوست ندارم ناراحت بشه

چقدر دختر خوبی هستی ،کاش منم یکم مثل تو بودم دلم برای مامانم سوخت بمیرم براش ،هر وقت ناراحتم اول باید همه چیزو بهش بگم بعد ارومم کنه 

ولی اونم ناراحت میشه الهی قربونش برم 😭😭😭 گریم گرفت برم بوسش کنم

از کلمه ( داخل) برای  اشاره ب ورود به مکان استفاده می کنن  خیلی این کلمه رو به کار می بری ...

آره درست میگی 😂 یکم اعصابم خورد شد 

این یه سال چند باری دربارش فکر کرده بودم اما به نتیجه نرسیدم میخواستم با کسی که منو نمیشناسه در میون بذارم بخاطر همین اصلا نخوندم چی نوشتم هرچی به ذهنم رسید نوشتم 🤦‍♀️