2777
2789

سلام بچه ها خیلی من دو دلم بین اون رشته ای ک میخام بردارم موندم روانشناسی یا حقوق بردارم 

شما مشاوره انتخاب رشته گرفتین 

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

ببخشید میشه بگید چطوری انتخاب رشته کنم با گوشی؟؟

کجای سایت سنجش برم؟

بابا من دوهفته پیش دغدغه‌م این بود چرا دیر سین زد، الان هر نیم ساعت باید بپرسم خوبی؟اونجا موشک نزدن؟زنده ای؟دوست دارما، نمیر، زنده بمون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين كدومو علاقه داري من حقوق تهران قبول ميشدم ولي چون روحيه وكالت و نداشتم رفتم روانشناسي شهيد بهشتي. رشته ي قشنگ و كاربرديه. ولي بعدا براي كار بايد تلاش كني و كارگاه و دوره بري. توي دانشگاه عملي چيزي ياد نميدن

ببين كدومو علاقه داري من حقوق تهران قبول ميشدم ولي چون روحيه وكالت و نداشتم رفتم روانشناسي شهيد بهشت ...

درسته اینم هست ولی من میترسم برا روانشناسی کار پیدا نکنم بعدا

درسته اینم هست ولی من میترسم برا روانشناسی کار پیدا نکنم بعدا

کار چی پیدا نکنی

مطب میزنی با ارشد😐

تهش میشینی خونه و مشاوره تلفنی میدی

همین همکده ک تبلیغش تو سایته استخدام میکنه

ماهی نزدیک ۲۰ میلیون

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯
کار چی پیدا نکنی مطب میزنی با ارشد😐 تهش میشینی خونه و مشاوره تلفنی میدی همین همکده ک تبلیغ ...

واقعا ببخشید اطلاعاتم تازه فهمیدم چقدر کمه ممنونم کمکم کردین دستتون درد نکنه 

اره قبلش قشنگ اولويت ها و كدهاش رو روي يه برگه بنويس بعدم وارد كن. زياد شده كه كافي نت ها كد رو ...

عه باش منم اینکارو میکنم دستتون درد نکنه فقط ببخشید برا انتخاب رشته تو پیام نور میشه چند تا رشته رو زد بعدا که نتایج اومد یکیشو انتخاب کرد یا هر کدوم که دراومدی باید بری؟