2777
2789

بین حسابداری و علوم تربیتی و ادبیات عرب و زبان انگلیسی کدومو بخونم بهتره که بتونم باهاش کار پیدا کنم به نظرتون میتونم عربی بخونم کار هست براش؟

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊

سلام عزیزم. من سال گذشته خانم مهدیان مشاورم بود خودشم برام انتخاب رشته انجام داد. منکه خیلی راضی بودم.. به شماهم معرفیش میکنم امیدوارم بتونین بهترین انتخاب رو انجام بدین.

ایشون اصفهان دفتر مشاوره تحصیلی دارن ولی به صورت تلفنی و مجازی هم کار میکنن‌.

شمارشون اینه 09910224428

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم. من سال گذشته خانم مهدیان مشاورم بود خودشم برام انتخاب رشته انجام داد. منکه خیلی راضی بود ...

رایگانه و اگر مبلغی میگیره حدودا چقدره

تو الان دفترچه سنجش رو دانلود کردی؟ من هنوز هیچ کاری نکردم.  اصلا اطلاعی ندارم چکار کنم

اره دانلود کردم فردا انتخاب رشته میکنم اگه خدا بخواد

میشه بگی چطور دانلود کنم.  خدا خیرت بده🥺من خیلی گیجم

تو گوگل بزنی دانلود دفترچه انتخاب رشته که من از هیوا دانلود کردم بعد دانلودش کن که میاره علوم انسانی تجربی و.. رشتت کدومه همونو انتخاب کن بعد  هم رشته روزانه براساس سوابق هست و هم پیام نور و دانشگاه آزاد و جلوی هر دانشگاه کد هست تو دفترچه نوشته کد هاشو اسکرین بگیر بعد براساس اولویت انتخاب رشته کن ببین اول چیارو یا چی رو دوست داری در اولویت قرار بده میتونی خودت انتخاب رشته کنی یا برو کافی نت من می‌خوام برم کافی نت کد هارو بگم برام ثبت کنه

تو گوگل بزنی دانلود دفترچه انتخاب رشته که من از هیوا دانلود کردم بعد دانلودش کن که میاره علوم انسانی ...

امروز یا فردا؟ منم برم کافی نت؟ چون هیچی بلد نیستم.  و یه سوال دیگه این انتخاب رشته هزینه داره؟ چه مدارکی میخواد؟ 

امروز یا فردا؟ منم برم کافی نت؟ چون هیچی بلد نیستم.  و یه سوال دیگه این انتخاب رشته هزینه داره؟ ...

از امروز شروع شده تا چهار شهریور اول قشنگ دفترچه رو مطالعه کن بعد اره هزینه داره منم تاحالا نرفتم و  کلا پرونده که از مدرسه گرفتی برای سه سال دبیرستانت با خودت ببر بزنی گوگل میاره چیا میخواد عزیزم منم الان میزنم