2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی سقف داره  فقط باید گوش به زنگ‌باشید‌. نه بابا گلم‌این حرفا چیه. ما تو خونمون همیشه خ ...

اهان منظور از سقف یعنی باید سریع ثبت نام کنین ممکنه ظرفیت پربشه ؟ کجااطلاع رسانی میشه طرح یکپارچه کی هست میترسم‌ دیربشه جابمونیم 🥲 خیلی لطف میکنی بخدا ممنونم از پاسخگویی دوست خوبم😘😘

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

عزیزم شما کی واریز کردین کی تحویل گرفتین.کل مبلغ یجا ریختین..ماشین شما چی بود و قیمتش مرسی ک توضیح م ...

من بهمن ماه واریز کردم تیر ماه تحویل گرفتم  پارس elx برا ۲۰۷ این سری پیش پرداخت هس همه پول یک جا نیس تحویل هم اسفند ماه

ببخشید من اشتبا گفتم میز خدمت وقتی فعال میشه پول و بریزی و پرونده تشکیل بشه 

تو سایت ایران خودرو ورود کاربر وارد شو  

قسمت واریز وجه 

شماره پیگیری بزن 

نمایندگی و انتخاب کن بعدم بیمه بعدم واریز وجه 

بعد یه پیامک میاد ردیف قرارداد میده بهت 

بعد سایت سخا احراز هویت و سکونت و انجام بده  بعد برو نمایندگی قرارداد ببند و امضا کن

برا ۲۰۷ ساده ۱۳۳ میلیون و ۸۰۰ هزاره پیش پرداخت

مرسییی عزیزمم خیلی ممنون بابت توضیحاتت..راستی کارت طلایی رو بگیرم اون هزینه جدا گونه داره؟؟ و اینکه نمایندگی ها ک باهم فرق ندارن هر کدومو خاستم بزنم یا تو خدماتشون فرق دارن؟؟

مرسییی عزیزمم خیلی ممنون بابت توضیحاتت..راستی کارت طلایی رو بگیرم اون هزینه جدا گونه داره؟؟ و اینکه ...

کارت طلایی هزینش جداس از تک ستاره تا ۴ ۵ ستاره داره از ۳ و ۵۰۰ تا ۱۰ تومن به بالاس 

نمایندگی هم نه فرقی نداره اما اگه تو شهرت نمایندگی اصلی یا نمونه هس اونو بزن اگه نه نزدیکترین به خونتون چون تا موقع تحویل ماشین و مدارکش باید ۴ ۵ بری

کارت طلایی رو الان نزن که هزینش بیاد رو این ۱۳۳ تومن 

البته شایدم الان فعال نباشه ک انتخاب کنی اما خب از ایران خودرو بعید نیس که پول بی زبون و جلو جلو بگیره . وقتی ماشینو تحویل گرفتی اونموقع تصمیم بگیر برا کارت طلایی

یعنی کارت طلایی مثلا چ پشتیبانی داره بنظرت بگیریم یا نه

خدمات هر کارت متفاوته زنگ بزن و۰۹۶۴۴۰ کامل خدمات هر کدومو توضیح میده 

اما اگه فعاله الان انتخاب نکن ب نظرم چرا هزینه رو ۶ ماه جلوتر بدی و دیگه اینکه تازه افزایش قیمت داشته کارت طلایی ها فک نکنم تا ۶ ماه دیگه بره بالاتر هزینه

و دیگه اینکه ایران خودرو خیلی زرنگه تحویلی های اسفند و هیچوقت به موقع تحویل نمیده معمولا بعد تعطیلات ...

اره هیچی از اینا بعید نیس والا ..ببخشید سوالام زیاد شد هر موقع‌تحویل داد ماشین مال اون سال میشه یا سال ثبت نام