2777
2789
یعنی چی یعنی چند وقت دیگه ماشین میدن

تاریخ تحویلتون کی زده؟دقیقا همون تاریخ‌ تحویل میدن..الان فقط دارن تکمیل وجه میکنن .احتمالا تا اواسط شهریور سایت بسته میشه و شروع میکنن بنا به اولویت بندی ماشین‌تحویل میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو تو میز خدمتت قسمت واریز وجه دقیق نوشته همه چی رو  من ۴۰ روزه ماشینمو تحویل گرفتم چون تو تح ...

عزیزم شما کی واریز کردین کی تحویل گرفتین.کل مبلغ یجا ریختین..ماشین شما چی بود و قیمتش مرسی ک توضیح میدی 

عزیزم میشه توضیح بدی  

قبل عید قرعه کشی بود..تحویل ۳ماهه و ۶ ماهه و ۱ساله.

۴۰روز قبل تحویل باید تکمیل وجا میکردیم.

اینا طرح یکپارچه هستن حساب وکالتی باز کردن ۱۰۰میلیون بلوکه کردن تا اولویت‌ بندی بشن.

شدن‌ تحویل تابستون و پاییز و زمستون..قرار بود ۴۰روز قبل تحویل تکیل وجه بشه ولی گویا روند عوض شده و خیلی زودتر باید‌تکمیل وجه بشه.تا کل اولویت۱۴۰۲تکمیل وجه کنن از آخرای تابستون شروع میکنن به تحویل خودرو..اصلا اونموری نیست که ۴۰روز بعد واریز ماشین بدن..هرماشین سر تاریخ‌خودش تحویل میدن.

اگه شما تصمیم داری ثبت نام‌کنید آخر تابستون دوباره طرح یکپارچه اعلام‌میشه سریع اقدام‌کنید .ولی شماها دیگه میوفتید تحویل۱۴۰۴

۲۰۷ دستی ساده اس.. عزیزم از کجا فهمیدی اسفند

نگه زمستان 1402نیستید خب دوره دومش فراخوان داده دیروز دیگه اسفنده قیمتش هم 207دستی  با فرمان برقی باشه قیمت کارخانه 318ملیون      قیمت بازار 620ملیون 

اگه 207دستی با فرمان هیدرولیک باشه قیمت کارخانه 334ملیون    قیمت بازار 590 هستش

میشه برای اینکه لاغر بشم سه تا صلوات بفرستین😘وزن اولیه=83.  . هدف اول=78🔓🔑 خدایا شکرت هدف اولمو دیدم۲۴مهر ماه 🤩🤩😍 بریم برای هدف بعدی 💪💪 هدف دوم۷۴🔑🔓خدای مهربونم شکرت هدف دومم دیدم۱۰ابان ماه 🙏🙏😘پیش به سوی هدف سوم 💪💪هدف سوم70🔓🔑۲۳آذر ✨خدای بزرگ و مهربونم شکرت بریم به سمت دهه شصت 😅😍 هدف چهار 66🔓🔑خدایا خیلی ممنونم ازت 15بهمن ماه بریم به سمت هدف بعدی👈.  هدف پنجم62🔒. هدف ششم58🔒.  خدای مهربانم کمکم می‌کنه مطمعنم ،چون من عشق خدا هستم خودش بهم گفته که عاشقمه ❤️❤️
قبل عید قرعه کشی بود..تحویل ۳ماهه و ۶ ماهه و ۱ساله. ۴۰روز قبل تحویل باید تکمیل وجا میکردیم. اینا ط ...

سلام عزیزم ما هم دنا پلاس توربو برنده شدیم تحویل آبان ماه هست به نظرت دعوت نامه ی تکمیل وجه کی میاد؟

قبل عید قرعه کشی بود..تحویل ۳ماهه و ۶ ماهه و ۱ساله. ۴۰روز قبل تحویل باید تکمیل وجا میکردیم. اینا ط ...

آهان گلم ممنون پس یعنی الان ثبت نام شامل ما نمیشه ، ما همون وقت که خودشون توشهریور اعلام طرح یکپارچه میکنن ثبت نام کنیم ؟

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️