2777
2789

بچها بنظرتون داداشم برای سال دهم بره انسانی یا الکترونیک ؟؟؟؟ 

معدلش ۱۸/۸۰ ... نمره ریاضیش ۱۵ ... نمره فارسیش ۱۹ ... نمره عربیش ۲۰ .... خودش میگه تو الکترونیک و ادبیات استعداد دارم .... ولی مونده کدومو بره بخاطر خدا کمک کنید امروز اخرین مهلتشه

کاربری سومیمه 💁‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بخدا ... اعتماد به سقف داره 

دلیل علاقش چیه ؟ 

وقتی ریاضی سختشه؟

اگه واقعا علاقه داره و فکر میکنه از پسش بر میاد بره وگرنه نه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

الکترونیک بره

ولسه ریاضیم کلاس بفرستینش

جدیدا انسانی از تجربی سختر شده قبولیش

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

دلیل علاقش چیه ؟  وقتی ریاضی سختشه؟ اگه واقعا علاقه داره و فکر میکنه از پسش بر میاد بره وگرنه ...

اخه تابستونا میره تو مغازه الکترونیکی کارآموزی .. میگه استادکارم بهم گفته استعدادت خوبه ..مامانمم میگه این خیلی باهوشه و موفق میشه .... ولی بنظرمن هوشش متوسطه  .. رشته الکترونیکم سختیهای خودشو داره و بعد از فارق التحصیلی استخدام شدن تو شرکتای دولتی و خصوصی خیلی سخته 

کاربری سومیمه 💁‍♀️
واقعا ؟ وای من فکر میکردم انسانی خیلی آسونه که

درساش بی نهایت سخته و واقعا مفهومیه

جدیدا داوطلباش زیاد شده و خیلیا با مدرک تجربیم میرن کنکور انسانی میدن قبولیشم سخت شده

ولی الکترونیک و کلا رشته های فنی هم زود بازده و پر درامدن هم قبولیشدن راحتره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎