2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کجای شمال 

من از شهر رامسر خیلی خوشم اومد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

کجای شمال؟ جاهای دیدنی که زیاد دارن 

من هتل نرفتم تا حالا سمت شمال،ویلا بود اجاره کردم و اکثرا خانه روستایی که خود زندگیه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

از کجا میری شمال ؟

از سمت قزوین که بری اول رودبار رو برو بعدش میتوین بری سمت استارا و اسالم خلخال بری 

یا بیایی سمت متل قو و این طرف تر به سمت هراز 

جوجه یا چنچجه بگیرین برین جنگل یا ماهی اگه دوست دارین 

برین تلکابین رامسر زیپ لاین سوار شین 

بازاری محلی برین

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

رشت که خودش شهر قشنگی و به روزیه... شمال همش جنگل و دریاست دیگه جای دیدنیش.. بعدشم هتل نرید ویلا بگیرید.. دیلمان خود خود بهشت بود ما رفتیم.. فومن قلعه رودخان خیلی قشنگ بو.. آویدر قشنگ بود.. رامسر تله کابینش عالی بود.. نمک آبرود تله کابینش خوب بود

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

ببین قلعه رودخان قشنگه ولی باید یه رور تمام وقت بزاری جادشم یکم ناجوره اگر وقتت کمه نمی ارزه ما نصف راه برگشتیم

ماسوله معرکس  ما خودمون شمالی هستیم جنگل و دریا زیاد دیدیم ولی ماسوله یچیز دیگسس...

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

میشه برام از ته دلتون دعا کنین پیاممو ببینه ؟؟؟ اسمم تیام 

آقای س ببینه و از سوال تفاهم در بیاد ؟

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
از سمت مشهد میایم

اه پس اول بیا گرگان استراحت کن نناهارخوران  النگدره هس و..

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌