لعیاخانووومم مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 301 عنوان با خیانت دوم چه کنم 1234 بازدید | 90 پست سلام حالم داغون نیس فقط سر شدم هشت ماه پیش خیانتش رو شد قول داد قسم خورد بخشیدم چیزی هم تو این هشت ماه ندیدم دیروز فهمیدم غیر از اون تو دوران بارداری هم حدود یک سال با یه خانمی که هم دانشگاهی بودن خیانت میکرده ای دل به سردمهری دوران صبور باش... 1402/05/31 | 08:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لعیاخانووومم مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 301 دارم به طور جدی به خودکشی فکر میکنم ای دل به سردمهری دوران صبور باش...
نانازجوني عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 8592 چجوری فهمیدی؟ خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
آرامیانه عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 5957 اگه بچه داری به خاطر بچه تحمل کن طلاقنگیرشوهرم فرزند طلاقه به خاطر خیانت مادرشواقعا خیلی سختی کشیده هنوزم زن باباش داره آزارمون میده
انار_شیرین عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 4702 چی بگم گاهی وقتا همه چیز از هم میپاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
a_kind_girl عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 18004 جداییبازم تصمیم خودته 🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋 https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
لعیاخانووومم مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 301 کاش شب که خوابیدم دیگه صبح بیدار نمی شدم ای دل به سردمهری دوران صبور باش...
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15586 مرد یا زنی ک خیانت کرده یبار دیگه این تو وجود و ذاتشه اگر نبود ک این کارو نمیکرد تحت هیج شرایطی قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
نانازجوني عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 8592 ببین اگه اخیرا واقعا ادم شده بگذر از گذشته اش خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
yalan_donya_32 عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 15783 همون اول نبایدبهش فرصت میدادی ایناتوبه نمیکنن دفعه بعدفقط محتاط ترعمل میکنن روحتم باخبرنشه Dunyada olumden baskasi yalan
انار_شیرین عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 4702 کاش شب که خوابیدم دیگه صبح بیدار نمی شدم دیوونه ای؟اونوقت کی چیش میشد؟ گاهی وقتا همه چیز از هم میپاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96781 نمیخواد خود کشی کنی اون تو خودتو بکشی هم میره با زن های دیگه خیالت راحتبرو خودتو نجات بده اگه خیانت جنسی میکنه که مواظب باش درد و مرضی ازش نگیری الان بیماری های جنسی خیلی زیاد شده #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم