2777
2789
عنوان

حس ششم

59 بازدید | 6 پست

حسس ششمم گاهی خیلی قوی و تعجب اوره

ی سری داشتم میرفتم دکتر بعد گفتم الان ک برم خانواده کسی ک دوست داشتمو میبینم درصورتی ک اونجا شهرشون نبود  و تاحالا ندیده بودمشون یهو واقعا بودن بعد مادرپسره اومد دنبالم حالمو پرسید چون دید درد داشتم خیلی تعجب آور بود یا ی سری از خونه میزدم بیرون گفتم الان ک برم باز کسی ک دوس دارم میبینم و واقعا همینطور شد ی سری هم حالم پریشون بود حس کردم اتفاق بدی افتاده بعد زنگ زدن گفتن خانواده عموم تصادف کردن یا خوابایی ک میبینم گاهی عین واقعیته و بم خبر میدن انگار . الان ی حسی دارم ک شوهرم توانایی پاهاشو از دست میده هی بش میگم مواظب باش کاری نکنی پاهاتون از دست بدی خیلی حسم قویه نظرتون واقعا این براش اتفاق میفته نمیدونم این حس از کجا اومده

فقط تلقین.تلقین تلقین .نمیگم حس ششم نداری چون همه موجودات حس ششم دارن انسان بع دلیل بارز بودن حواس پنجگانه کمتر از حس ششم استفاده میکنه .لی این حس در حیوانات و پرندگان خیلی بیشتره به طوری که برای وقوع زلزله حیوانات زودتر متوجه میشن .ولی اینکه شما از زمانی که پای همسرتون از کار بیفته اطلاع میدی یعنی تلقین تلقین تلقین و کمی هم نگرانی چون حس ششم وقایع همون روز یا نهایت فردا رو به قلب شخص القا میکنه منطقی نیست که پیشگویی رو القا بده

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

استرس نداری بابتش؟

چیزی که میگی یه جور تلقین بقول دوستمون

سعی کن هرچیزه منفی رو در بدو بوجود اومدن از ذهنت پاک کنی

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداری بابتش؟ چیزی که میگی یه جور تلقین بقول دوستمون سعی کن هرچیزه منفی رو در بدو بوجود اومدن ...

اون مواردی ک درمورد حسم میگم بعد ۳اا۱۰دقیقه شده ولی این نمیدونم این حس از کجا اومده امروز ی چیزیی ک گفت درمورد پاگرفتگی بش گفتم مواظب باش بازم

فقط تلقین.تلقین تلقین .نمیگم حس ششم نداری چون همه موجودات حس ششم دارن انسان بع دلیل بارز بودن حواس پ ...

میگم ک اون موارد بین ۳تا۱۰دقیقه بعد حسم پیش اومدن یادم نمیاد این حس از کجا اومده