2777
2789
عنوان

حالت تهوع...

355 بازدید | 51 پست

سلام 

من چیکار کنم همش حالت تهوع دارم شب روز صبح دیروز صبح حالت تهوع داشتم دوبار استفراق کردم نهار ک خوردم دو ساعت بعدش همه رو استفراق کردم شام ک خوردم حالت تهوع گرفتم ونمیومد تا خود صبح چشم رو هم نزاشتم از حالت تهوع ساعت ۵صبح اسید معدم اومد بالا الآنم دارم 

😭😭باردارم فک کنم از بی غذایی فردا بچم اندازه موش هم نیس

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

باید وعده های غذایی به دفعات بیشتر و حجم کمتر باشه.یعنی جای سه تا وعده اصلی سنگین ، ۶ تاوعده کوچیک بخوری.وغذاهایی که میبینی بزاق بیشتری ایجاد میکنه ک تهوع و تشدید کنه ،کمتر مصرف کنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم بارداری اولم این شکلی بودم دخترم سه و نیم کیلو به دنیا اومد الان چند هفته ای؟

۱۰هفته 😭خو حتما بعد از استفراق دوباره غذا میخوردی من نمیتونم دیگه بخورم 

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️
باید وعده های غذایی به دفعات بیشتر و حجم کمتر باشه.یعنی جای سه تا وعده اصلی سنگین ، ۶ تاوعده کوچیک ب ...

🥺اصن هرچی بخورم آخرش میاد بالا 

ببخشید استارت میشه یه نفر سوال منو جواب بده سلام الان ۴۰ روزه پریود نشدم حتی دردم ندارم بیبی هام همه منفی آن ولی تست تخمک گذاری هرچی میزنم مثبته دلیلشو نمیدونم فقط میدونم ذهنم دیگه نمیکشه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
۱۰هفته 😭خو حتما بعد از استفراق دوباره غذا میخوردی من نمیتونم دیگه بخورم 

نه عزیزم اصلا اینجور نبود حتی گاهی فقط با آب خوردن هم بالا می‌آوردم نگران نباش تهوع یعنی رشد عصبی بهتر جنین ، دمیترون دکتر میده برای تهوع نرفتی دکتر؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
نه عزیزم اصلا اینجور نبود حتی گاهی فقط با آب خوردن هم بالا می‌آوردم نگران نباش تهوع یعنی رشد عصبی به ...

ن هنوز نرفتم شاید امروز برم 😭خیلی سخته 

ببخشید استارت میشه یه نفر سوال منو جواب بده سلام الان ۴۰ روزه پریود نشدم حتی دردم ندارم بیبی هام هم ...

اول اینکه تست تخمک گذاری برای بارداری هم مثبت میشه بهتره آزمایش خون بدی... دوم تنبلی تخمدان نداری؟ تو تنبلی تخمدان کیت تخمک گذاری بخاطر سطح بالای هورمون همیشه مثبته 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
منم تهوع داشتم و کم صبر . در حدی که گریه کردم چندباری. دکترم بهم قرص اندانسترون داد وای انگار اب روی ...

امروز شاید رفتم دکتر ببینم چی بهم میده 

برو خونه بابات خوب میشی من همین الان سومین صبحانه مو خوردم مامانم یه ساعت دیگه میا میگه بی صاحاب سرتو از تو گوشی در بیار کور شدی و حس خوب بچه ی مامان و بابا بودن حالمو بهتر میکنه 😍😍😍حالم اینجا عالیه با شوشی هم دعوا کردم بهش گفتم تا جمعه میمونم که تنبیه بشی 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴