2777
2789

دختر عزیزم روزی ک بدنیا اومدی هیجوقت فک نمیکردم من آدم سابق نشم. فکر کردم مث همه مامانا لذت میبرم زندگی رو باهات 

نمیفهمم حکمت خدارو 

گناه من چی بود 

گناه تو چی بود

نمیتونم ببینم اذیت میشی مامان

کاش خدا میدید این روزا رو 

کاش میومدن میزدن تو گوشم ک اینا همش خوابه ..چقد نذرو نیاز چقد خداو پیر و پیغمبر رو صدا زدم

چقد نشستم بالا سرت قران خوندم.چقد چله این سوره و زیارت عاشورا رو گرفتم

دختر عزیزم 

این روزا نمیدونم چجوری میخاد بگذره 

تو قلب منی ک داری بیرون از بدنم میزنی

نمیتونم دردت رو تحمل کنم فرشته ی پاکم

تو بخدا نزدیکتری

بهش بگو مامان طاقت نداره.مامان میمیره

بگو خودش شفات بده.یه کاری کنه 

بگو مامان نمیتونه قوی بمونه 

بگو خودت جلوی این همه مصیبت رو بگیر

بگو معجزه فقط از خودت میاد 

دووم بیار رولم

دووم بیارم شیرینکم

دووم بیار نازارگم

عاجزانه میخام من مادر دلشکسته رو دعا کنین

خدا شفاش، بده برات بمونه  مشگلش چیه؟

بدون هیچ دلیلی تشنج میکنه فیلمش رو ب دکترش نشون دادم گفتش اسپاسم شیرخوارگی هست باید ام آر آی و نوار مغز و...بده 

حالا تونستی سرچ کن راجبش اطلاعات میاد بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبم درد گرفت،ایشاالله به حق یه ساله کربلا بلا ازش دور بشه و صحیح و سالم بغل بگیریش🤲🫂

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
بدون هیچ دلیلی تشنج میکنه فیلمش رو ب دکترش نشون دادم گفتش اسپاسم شیرخوارگی هست باید ام آر آی و نوار ...

دختره دختر عموی منم همین بود خیلی سخت بود براش. نوار مغز همه چی سالم بود فقط دارو داد گفت تا چند سال خوب میشه . یادمه توی برنامه تلویزیونی هم دکتری میگفت تشنج تا حدی برای بعضی بچه ها پیش میاد و جای نگرانی نداره

خوب شد بچه اش؟ 

۹۷ بدنیا اومد تا دو سه سال گهگاه تشنج میکرد. حتی یادمه ازمابش گرفتن فرستادن خارج جوابش اومد اوکی بود. دکتر گفت بیماری صرع نداره جوابها همه اوکی بود. و الان دیگه داروهاشو قطع کرده و بچه ش کاملا خوبه. فقط دارو که میخورد چاق شده بود بچه. خیلی سخته میدونم میترسی اما ذکر بگو و توکل به خدا کن.انشالله که چیزی نیست . بچه این که خوب شد کاملا. اونم مثل شما اونقدرررررررر گریه مبکرد و حالش بد بود.... اخرش بچه حوب شد

۹۷ بدنیا اومد تا دو سه سال گهگاه تشنج میکرد. حتی یادمه ازمابش گرفتن فرستادن خارج جوابش اومد اوکی بود ...

ممنون عزیزم ،تمام بدنم از استرس قفله دست و پام فلجه ،کاش مامانم اینقد ازم دور نبود 

ممنون عزیزم ،تمام بدنم از استرس قفله دست و پام فلجه ،کاش مامانم اینقد ازم دور نبود 

درکت میکنم من خودم که اصلا قوی نیستم و ضعیف م کلا.الان خودم باردارم و با هر تهوع خودمو کلا میبازم و توی ماه سوم خسته ی عالم شدم. فقط از خدا برات صبر و ارامش میخوام و برای بچه ت صلوات میفرستم سعی کن دائم ذکر بگی اروم میشی . انشالله نینی هم خوب خوب میشه.

درکت میکنم من خودم که اصلا قوی نیستم و ضعیف م کلا.الان خودم باردارم و با هر تهوع خودمو کلا میبازم و ...

امیدوار بچه ات صحیح و سلامت بغل کنی، 

ممنون از لطفت  

بارداری برامون دعا کن