2777
2789

دکتر بهمون دوماه وقت داده باردار شم اگه نشد باید برم عمل کیست تخمدان و بعدش ivf امشب تخمک گذاریه و باید رابطه میبود همسرمم اینو میدونست شب خونه مادربزرگش بودیم همه فامیلاشون بودن نموندیم اونجا که بیام خونه واسه اقدام تو راه سر خانوادش که چرا فلان چیو گفتی طرف ناراحت میشه با من بحث کرد هی جوابشو ندادم هی رفت مسائل قبلو کشید وسط منم از کوره در رفتم گفتم من همینم که هستم اگه از وجود من خجالت میکشی دیگه جایی باهات نمیام بعد برگشت به من گفت هیچیمون به هم نمیخوره نه اخلاقمون نه سلیقمون نه هیچی حالا ۶ ساله ازدواج کردیم تازه یادش افتاده با حرفش خیلی شکستم گفتم اگه اینطور فکر میکنی بچه اوردنمون واسه چیه الانم گرفته خوابیده منم بغض داره خفم میکنه😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای یاد خودم افتادم سر اقدامای مهم شبای مهم یه دعوای میشد شوهرم میخابید یا موقیت پیش نمیومد انقدر حرص میخوردم ولی اینا همش یه حکمتی توشه گلم نگران نباش خدا کریمه

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

وای یاد خودم افتادم سر اقدامای مهم شبای مهم یه دعوای میشد شوهرم میخابید یا موقیت پیش نمیومد انقدر حر ...

دلم خیلی میسوزه برای خودم خیلی برای زندگیمون تلاش کردم و به چشمش نیومده حقم واقعا شنیدن این حرفا نیست

خیلی مشتاق بود همش راجبش با من حرف میزد شوخی میکرد😔

نمی‌دونم زندگیتون چجوریه شاید همین یه بار عصبی شده ولی اگه همیشه این جوره با این حرفا خیلی برا بچه غصه نخور

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نمی‌دونم زندگیتون چجوریه شاید همین یه بار عصبی شده ولی اگه همیشه این جوره با این حرفا خیلی برا بچه غ ...

همیشه اینطور نیس ولی گاهی که دعوامون میشه حرفایی میزنه که هیچ جوره تز ذهنم پاک نمیشه