2777
2789
عنوان

تولد همسرمه پول ندارم چی کار کنم

234 بازدید | 28 پست

تولد همسرم خودش راه دور ماموریته 

کل پولی که دارم حدود ۱۴۰۰  نمیدونم چی کار کنم از طرفی به هر کادو ای که فکر میکنم یا داره یا هم استفاده ای ازش نداره نمیدونم چی بخرم چی کار کنم 

واقعا پولمم کمه تو این زمونه نمیدونم چی کار کنم دقیقا روزی که میاد تولدشه 

از کسی نمیتونم قرض کنم چون تازه رفتیم سر خونه زندگیمون واقعا اگه به کسی بگم فکر میکنه هیچ پولی نداریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک بخر جلوش نانای کن شاباش هم بگیر پولت هم برگرده 

بسوزه پدر تجربه

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
یه تی شرت شلوار یا ست ورزشی بخر یه کیک و مقداری خوردنی و تزئینات 

فکر نکنم بشه با این پول همچین چیزی گرفت که میگی 

همون تیشرت ۴۰۰ یه کیک هم ۴۰۰ چیزی نمیشه کرد 

فکر نکنم بشه با این پول همچین چیزی گرفت که میگی  همون تیشرت ۴۰۰ یه کیک هم ۴۰۰ چیزی نمیشه کرد&n ...

چرا من تازه یه ست خوشگل گرفتم ۸۵۰ ایکس لارج 

صدو بیست تومنم کیک صد تومنم تزئیناتش

صد تومن بزار واسه پفیلا پفک و چیپسش

من فقط تو عروسیم رقصیدم بشدت خجالتیم

چرا من ۳ ماهه ازدواج کردم 

نصف شب ساعت ۱۲ به بعد گوشیم اهنگ میزارم میرقصم اونم میخوابه میخنده امتحان کن شاد میشه یه لباس خوشگلم بپوش 

شاید تا صبح خوابتون نبرد