2777
2789

من شخصیتا طوری نیستتم

ک بخوام باخانواده همسر بد باشم

ازاول ب دید خانواده خودم نگاه کردم

دوستشون داشتتم دلی

اما

مادرشوهر من اوایل  خوب بود

الانم طوری نیست ک بگم بد بوده

ولی چندین ماه هست که بی محلی هاش شروع شده

برای همه پرحرفه اما من ک میرم خونش سکوت میکنه کامل

یا مثلا سر صحبت بازمیکنم هر حرفی میزنم مخالفت میکنه

هرحرفی حتی از ی شخص ناشناس بگمم مخالفه که

فقط بگه ک من اشتباه کردم ومیکنم.

گاها برادر شوهر خواهرشم ب چشم میبینن

ک بد جوابمو میده.

گاها ک کاری میکنم براش خوب میشه شروع میکه ب صحبا و..... اما باز برمیگرده ب سکوت و بی محلی.....

یکی دو هفته نرفتم خونشون یکبار 

زنگ نزد ببینه چرا نرفتم

ناراحتم یا..‌‌....

اینم بگم ک ماتاحالا ب هم هیچ بی احترامی نکردیم

و باهم دهن ب دهنی نشدیم

شما بگید من چکارکنم بنظرتون

من دوست داشتم رابطمون خوب باشه

ولی اینطور نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار که تنها بودید بگوو مادرجون من کار اشتیاهی کردم؟ حرفی سخنی چیزی بوده... میشه بگید چرا از من دلخورید؟ بگو من شمارو مثله مادر میبینم خواهش میکنم اگر مشکلی هست بگید تا درجریان باشم

عقد هستید یا عروسی کردین؟ بنظرم بهترین کار اینه ازش سوال کنی که مامان من حس میکنم ازم ناراحتی چیزی ...

عروسی کردیم گلم. میترسم بپرسم بدتر بدونه نقطه ضعف من حرف نزدنشه یا بی محلی وسکوتش و......بدتر تر بکنه

پشت سرش حرفی چیزی زدی؟شاید رسیده به گوشش میخوای مستقیم بپرس ازش 

نه اصلا اینطور نبوده من حرفی تاب حال پشت سرش نزدم مگر اینکه ب همسرم گلگی کارش ورفتارشو کرده باشم

عروسی کردیم گلم. میترسم بپرسم بدتر بدونه نقطه ضعف من حرف نزدنشه یا بی محلی وسکوتش و......بدتر تر بکن ...

نقطه ضعف که نیست تو دوس داری با هم خوب باشید اما اگه اون نخواد زوری نمیشه باید دو طرفه باشه

یبار که تنها بودید بگوو مادرجون من کار اشتیاهی کردم؟ حرفی سخنی چیزی بوده... میشه بگید چرا از من دلخو ...

میترسم بازم سکوت وبی محلیش ادامه بده وبدترکنه وبدون شده نقطه ضعفم