2777
2789

باعث روز های بدتون بوده

هر وخ میبینیدش دست و پاهاتون شل شه و استرس شدید و نیس قلب بگیرید از ترسش 

باعث شده ک آبروت بره و همچنین نزاره راحت زندگی کنی 

اگ چنین کسیو داری تو زندگی و الان اون ب شدت افسرده باشه ولی هنوزم اذیتت میکنه براش کاری میکنی؟؟؟

و اون یکی از نزدیکترینات باشه 

مثلا برادرت 

اره دارم و باهاش تو ی حیاط زندگی میکنم وقتی در خونمون رو باز میکنه استرش شدید میگیرم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام همه چیز و از من گرفت عین خیالشم نیست خسته ام واقعا از دستش

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

اینارو که میخوندم همش شوهرم میومد تو ذهنم که منو از خودش نمیدونه، پس نمیدونم که کمکش میکردم یا نه، اما برادرت همخون تو هست عزیزم، کمکش کن بخاطر خدا. اما بازم شرایط سختیه و نمیتونیم به جات تصمیم بگیریم یا قضاوت کنیم، چون جای تو زندگی نکردیم

بستگی داره چه نوع آزاری بده داداشم کتکم میزد، زنگ زدم ۱۱۰ بعدشم پیگیری شکایت، خانوادمم پشتم نبودن

مثلا وقتی خیلی کوچیک بودیم سعی کرد منو بکشه الانم ازم کوچیکه باعث شده روح و روانم بهم بریزه

بابام بود وقتی زنگ درو میزد انگار جلاد اومده بود خونه

هممون لال میشدیم عشقش میکشید جواب سلام میداد نمیکشید هم رو برمیگردوند همه کاره هم بود 

چند سال پیش هم رفت اون دنیا.. ولی زندگی ما وجودمون هنوز استرسه و هزارتا مشکل روحی