2777
2789
عنوان

18 ساله ها بیاین

208 بازدید | 21 پست

چقد ماهیانه میگیرید ؟ 

من خیلی ناراحتم روم نمیشه بگم بیشتر بریزن ۵۰۰ تومن میریزن ۲۰۰ تومن قسط اسپرسوساز میدم میمونه ۳۰۰ هیچ غلطی نمیتونم باهاش بکنم 

سالی ۱.۵ هم میدن برا لباس که هرچی میخرم با سیو کردن از همون ۳۰۰ تومن باقیه 

خیلی ناراحتم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضع مالیتون اگ بیشتر از این کفاف نمیده طبیعیه عزیزم💔🥲🥺

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

منکه خانوادم درک میکنم

تا جایی که لازم نباشه خرج نمی کنم

بیشتر دوست دارم محصولات پوست و مو بگیزم تا اینکه هر ماه بخوام لباس عوض کنم نمیگم لباس خریدن بده اما زیادش واقعا لازم نیست همینکه ادم با همون لباس هایی که داره هنیشه مرتب و خوش پوش باشه کافیه😊

منکه خانوادم درک میکنم تا جایی که لازم نباشه خرج نمی کنم بیشتر دوست دارم محصولات پوست و مو بگیزم ت ...

برای همون محصولات پوست و مو هم خودم میخرم مشکل اینه 

الان که رژیم میگیرم نون سفید نمی‌خورم نون تست میگیرم باید خودم بگیرم 😐😐😐😐 

منکه خانوادم درک میکنم تا جایی که لازم نباشه خرج نمی کنم بیشتر دوست دارم محصولات پوست و مو بگیزم ت ...

منم همینم 

البته پول بیشتر باشه دستم عاشق خرید لباس های جدیدم 

ولی خب الویتم محصولات پوست و موعه

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
برای همون محصولات پوست و مو هم خودم میخرم مشکل اینه  الان که رژیم میگیرم نون سفید نمی‌خورم نون ...

😂بخدا منم گاهی همینم😂😂 ی خوردنی میخوام از همون مقدار اندک پول خودم باید بدم ک بخرن😂🥲

الان آرزوم خریدن یه ست آرایشی کامله  ولی به زور ضد آفتاب بخرم

منم نمیتونم لوازم آرایشی آنچنان بخرم

ب قول شما ب زور میرسم مرتب ضدآفتاب بخرم:)

دیگ باید ساخت تا انشاءالله مستقل شیم